Povezane vesti
Uskoro "Vrabac servis" u pešačkoj zoni Beograda
RTS 12.06.2019
U pešačkoj zoni u centru grada uskoro će početi da saobraća "Vrabac servis" u okviru koga će se građani besplatno prevoziti, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. Građane će besplatno prevoziti četiri mala električna autobusa. Reč je o… »
Vesić: Za nekoliko dana kreće Vrabac servis – električni prevoz u centru grada
Danas 12.06.2019
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će za nekoliko dana krenuti električni prevoz u centru grada „Vrabac servis“. Vesić je u okviru sajma „Nedelja energije“ kazao da održiva energija nije samo obaveza, već je način života. „Mi… »
Vesić: Uskoro "Vrabac servis" - električni prevoz u centru Beograda
N1 Info 12.06.2019
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će za nekoliko dana krenuti električni prevoz u centru grada "Vrabac servis". Vesić je u okviru sajma "Nedelja energije" kazao da održiva energija nije samo obaveza, već je način života. "Mi kao… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu
Mašina pre 14 minutajoš 22 povezane
Dijana Hrka o autoprevozniku Jaćimoviću koji je počeo štrajk glađu: „Podržaću ga, ali mi je žao – on je krhkog zdravlja i u godinama“
Nova pre 4 minutajoš 33 povezane
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 9 povezanih