Повезане вести

Грабар-Китаровић: Опет бих звала Вучића у Хрватску

Грабар-Китаровић: Опет бих звала Вучића у Хрватску

Ал Јазеера 12.06.2019
Хрватска предсједница изјавила је да отворена питања, попут несталих бранитеља, не могу чекати да се 'Србија нормализира као држава'. Хрватска предсједница Колинда Грабар-Китаровић изјавила је да су јој многи приговарали што је… »
Грабар Китаровић: Не верујем да би се Вучић бламирао у Загребу

Грабар Китаровић: Не верујем да би се Вучић бламирао у Загребу

РТС 12.06.2019
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић наводи да би поновно позвала председника Србије Александра Вучића у Хрватску јер нестали немају времена за чекање, преноси хрватски "Дневник". Колинда Грабар Китаровић наводи да јој… »
Приговарају ми, али опет бих звала Вучића у посету: Колинда каже да нико не може да чека да се "Србија нормализује"

Приговарају ми, али опет бих звала Вучића у посету: Колинда каже да нико не може да чека да се "Србија нормализује"

Телеграф 12.06.2019
Она је рекла да су конкретни помаци неопходни за њену посету Србији. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је данас да су јој многи приговарали што је позвала председника Србије у посету Хрватској, али да би то… »
Колинда: Опет бих звала Вучића у Хрватску

Колинда: Опет бих звала Вучића у Хрватску

Мондо 12.06.2019
Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић изјавила је данас да су јој многи приговарали што је позвала председника Србије у посету Хрватској, али каже да би то поново урадила и навела своје разлоге. Фото: Тањуг/Хина/Томислав… »
Грабар Китаровић: Приговарају ми, али опет бих звала Вучића у Хрватску

Грабар Китаровић: Приговарају ми, али опет бих звала Вучића у Хрватску

Н1 Инфо 12.06.2019
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић, на промоцији књиге о несталим у рату, изјавила је да би опет звала у Хрватску председника Србије Александра Вучића. Извор: Н1 "Приговарају ми што сам позвала Вучића у Хрватску, али… »

Вести дана »