Povezane vesti

Grabar Kitarović: Ne verujem da bi se Vučić blamirao u Zagrebu

Grabar Kitarović: Ne verujem da bi se Vučić blamirao u Zagrebu

RTS 12.06.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović navodi da bi ponovno pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Hrvatsku jer nestali nemaju vremena za čekanje, prenosi hrvatski "Dnevnik". Kolinda Grabar Kitarović navodi da joj prigovaraju što je… »
Grabar-Kitarović: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

Grabar-Kitarović: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

Al Jazeera 12.06.2019
Hrvatska predsjednica izjavila je da otvorena pitanja, poput nestalih branitelja, ne mogu čekati da se 'Srbija normalizira kao država'. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da su joj mnogi prigovarali što je pozvala predsjednika… »
Prigovaraju mi, ali opet bih zvala Vučića u posetu: Kolinda kaže da niko ne može da čeka da se "Srbija normalizuje"

Prigovaraju mi, ali opet bih zvala Vučića u posetu: Kolinda kaže da niko ne može da čeka da se "Srbija normalizuje"

Telegraf 12.06.2019
Ona je rekla da su konkretni pomaci neophodni za njenu posetu Srbiji. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je danas da su joj mnogi prigovarali što je pozvala predsednika Srbije u posetu Hrvatskoj, ali da bi to ponovo uradila, jer… »
Grabar Kitarović: Prigovaraju mi, ali opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

Grabar Kitarović: Prigovaraju mi, ali opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

N1 Info 12.06.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, na promociji knjige o nestalim u ratu, izjavila je da bi opet zvala u Hrvatsku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Izvor: N1 "Prigovaraju mi što sam pozvala Vučića u Hrvatsku, ali i opet bih to… »
Kolinda: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

Kolinda: Opet bih zvala Vučića u Hrvatsku

Mondo 12.06.2019
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je danas da su joj mnogi prigovarali što je pozvala predsednika Srbije u posetu Hrvatskoj, ali kaže da bi to ponovo uradila i navela svoje razloge. Foto: Tanjug/Hina/Tomislav Pavlek Kolinda Grabar… »

Vesti dana »