Povezane vesti

Marina Milošević, žena dobrovoljac sa Kosmeta: Ranjena sam tokom bombardovanja sela Planeja, bilo je i poginulih saboraca…

Marina Milošević, žena dobrovoljac sa Kosmeta: Ranjena sam tokom bombardovanja sela Planeja, bilo je i poginulih saboraca…

Kurir 12.06.2019
12. juna navršava se 20 godina od ulaska međunarodnih snaga na teritoriju Kosova i Metohije. Tom događaju je prethodilo potpisivanje Vojno-tehničkog sporazuma u Kumanovu od strane predstavnika Vojske Jugoslavije i NATO-a, kojim je precizirano… »
Vladimir Stojanović, dobrovoljac sa Kosova: Na Paštriku sam ranjen, saborci su ginuli oko mene, bilo je jezivo... Metak i…

Vladimir Stojanović, dobrovoljac sa Kosova: Na Paštriku sam ranjen, saborci su ginuli oko mene, bilo je jezivo... Metak i…

Kurir 12.06.2019
U sredu 12. juna navršava se 20 godina otkako su prvi pripadnici međunarodnih snaga ušli na teritoriju Kosova i Metohije, nakon 78 dana NATO agresije nad Saveznom Republikom Jugoslavijom. Za nepuna tri meseca, poginulo je oko 3.500 civila, pripadnika… »
Komandant Božidar Delić: Prve noći NATO je gađao našu kasarnu u Prizrenu sa 600 raketa i bombi, a pozadina napada krila se…

Komandant Božidar Delić: Prve noći NATO je gađao našu kasarnu u Prizrenu sa 600 raketa i bombi, a pozadina napada krila se…

Kurir 12.06.2019
Prošlo je dve decenije od NATO agresije nad Saveznom Republikom Jugoslavijom. 12. juna 1999. godine, prvi pripadnici međunarodnih snaga ušli su na teritoriju južne srpske pokrajine. General-major Božidar Delić, kao komandant 549. motorizovane… »

Vesti dana »