Повезане вести

Владимир Стојановић, добровољац са Косова: На Паштрику сам рањен, саборци су гинули око мене, било је језиво... Метак и…

Владимир Стојановић, добровољац са Косова: На Паштрику сам рањен, саборци су гинули око мене, било је језиво... Метак и…

Курир 12.06.2019
У среду 12. јуна навршава се 20 година откако су први припадници међународних снага ушли на територију Косова и Метохије, након 78 дана НАТО агресије над Савезном Републиком Југославијом. За непуна три месеца, погинуло је око… »
Марина Милошевић, жена добровољац са Космета: Рањена сам током бомбардовања села Планеја, било је и погинулих сабораца, те…

Марина Милошевић, жена добровољац са Космета: Рањена сам током бомбардовања села Планеја, било је и погинулих сабораца, те…

Курир 12.06.2019
12. јуна навршава се 20 година од уласка међународних снага на територију Косова и Метохије. Том догађају је претходило потписивање Војно-техничког споразума у Куманову од стране представника Војске Југославије и НАТО-а, којим… »
Командант Божидар Делић: Прве ноћи НАТО је гађао нашу касарну у Призрену са 600 ракета и бомби, а позадина напада крила се у…

Командант Божидар Делић: Прве ноћи НАТО је гађао нашу касарну у Призрену са 600 ракета и бомби, а позадина напада крила се у…

Курир 12.06.2019
Прошло је две деценије од НАТО агресије над Савезном Републиком Југославијом. 12. јуна 1999. године, први припадници међународних снага ушли су на територију јужне српске покрајине. Генерал-мајор Божидар Делић, као командант 549… »

Вести дана »