Повезане вести

Нове казне за Партизан: Чак 108.000 због навијача, Тринкијери на тапету због сакоа

Нове казне за Партизан: Чак 108.000 због навијача, Тринкијери на тапету због сакоа

Моззарт спорт 13.06.2019
Леон Делеон објавио нове мере против црно-белих. “Ако ме лига казни што нисам у кошуљи и сакоу, ја ћу њих да казним јер тамо има 40 степени”. Овим речима обратио се јавности Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре после… »
КЛС: Тринкијери кажњен због мајице, Партизан због бакљи

КЛС: Тринкијери кажњен због мајице, Партизан због бакљи

Дневник 13.06.2019
БЕГРАД: Тренер кошаркаша Партизан Андреа Тринкијери кажњен је са 6.000 динара због тога што се на конференцији за медије појавио у мајици, што је у супротности са правилима Кошаркашке лиге Србије (КЛС). Тринкијери је после… »
Црно-бели жестоко кажњени: Партизан ‘на тапету’ због навијача, а Тринкијери због мајице!

Црно-бели жестоко кажњени: Партизан ‘на тапету’ због навијача, а Тринкијери због мајице!

Хот спорт 13.06.2019
Одиграна је друга утакмица финала и као по правилу дошао је ред за нове казне. Наслутио је Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре, шта се може десити дан касније. Тако је и било. После његових речи ‘Ако ме лига казни што… »
Нове казне након вечитог дербија: На мети Партизан, Тринкијери и Ристић

Нове казне након вечитог дербија: На мети Партизан, Тринкијери и Ристић

Спортал блиц 13.06.2019
Директор Кошаркаше Суперлиге Србије Леон Делеон ескспресно је изрекао нове казне након другог вечитог дербија у финалу домаћег првенства. Овога пута на тапету су се нашли кошаркашки клуб Партизан, тренер црно-белих Андреа… »
Очекивано, Тринкијерију казна због мајице, Партизану због бакљи! Ово се тражи од организатора!

Очекивано, Тринкијерију казна због мајице, Партизану због бакљи! Ово се тражи од организатора!

Спортске.нет 13.06.2019
Објављене су казне од стране КЛС-а након друге утакмице финала. Другу утакмицу финала Супер лиге између Црвене звезде и Партизана добио је црно-бели тим тројком Загорца у последњим секундама, а тачку на овај сусрет ставља КЛС… »
Тринкијери на друштвеним мрежама одушевио гробаре: После велике победе - фотографија за све навијаче Партизана!

Тринкијери на друштвеним мрежама одушевио гробаре: После велике победе - фотографија за све навијаче Партизана!

Спортал блиц 12.06.2019
Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери није скривао емоције после тријумфа над Црвеном звездом у другом мечу финалне серије Суперлиге Србије. Стратег црно-белих је имао шта да каже поводом велике врућине у "Пиониру", те… »
"Ако ме казне због сакоа и ја ћу: Њих!" Тринкијери: Не могу четири кошуље да носим и да долазим са два аутомобила!

"Ако ме казне због сакоа и ја ћу: Њих!" Тринкијери: Не могу четири кошуље да носим и да долазим са два аутомобила!

Спортал блиц 12.06.2019
Андреа Тринкијери је емотивно давао изјаву после меча са Црвеном звездом у ком је Раде Загорац погодио тројку за победу у другом мечу финалне серије Суперлиге. Стратег црно-белих је, када се "охладио" од хаотичне температуре у… »
Тринкијери: Загорац је имао мотив да погоди; Томић: Мора да се игра 40 минута

Тринкијери: Загорац је имао мотив да погоди; Томић: Мора да се игра 40 минута

Вечерње новости 12.06.2019
Тринкијери: Раде има таленат, има висину, мени је требао такав играч; Томић: Прави дерби, тврда утакмица. ТРЕНЕР Партизана Андреа Тринкијери је дочекан у хали овацијама, због свега што се дешавало на првом мечу. А на конференцији… »

Вести дана »