Povezane vesti
Nove kazne za Partizan: Čak 108.000 zbog navijača, Trinkijeri na tapetu zbog sakoa
Mozzart sport 13.06.2019
Leon Deleon objavio nove mere protiv crno-belih. “Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim jer tamo ima 40 stepeni”. Ovim rečima obratio se javnosti Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare posle Partizanovog… »
Crno-beli žestoko kažnjeni: Partizan ‘na tapetu’ zbog navijača, a Trinkijeri zbog majice!
Hot sport 13.06.2019
Odigrana je druga utakmica finala i kao po pravilu došao je red za nove kazne. Naslutio je Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare, šta se može desiti dan kasnije. Tako je i bilo. Posle njegovih reči ‘Ako me liga kazni što nisam u košulji i… »
KLS: Trinkijeri kažnjen zbog majice, Partizan zbog baklji
Dnevnik 13.06.2019
BEGRAD: Trener košarkaša Partizan Andrea Trinkijeri kažnjen je sa 6.000 dinara zbog toga što se na konferenciji za medije pojavio u majici, što je u suprotnosti sa pravilima Košarkaške lige Srbije (KLS). Trinkijeri je posle pobede svog tima protiv… »
Nove kazne nakon večitog derbija: Na meti Partizan, Trinkijeri i Ristić
Sportal blic 13.06.2019
Direktor Košarkaše Superlige Srbije Leon Deleon eskspresno je izrekao nove kazne nakon drugog večitog derbija u finalu domaćeg prvenstva. Ovoga puta na tapetu su se našli košarkaški klub Partizan, trener crno-belih Andrea Trinkijeri i košarkaš… »
Očekivano, Trinkijeriju kazna zbog majice, Partizanu zbog baklji! Ovo se traži od organizatora!
Sportske.net 13.06.2019
Objavljene su kazne od strane KLS-a nakon druge utakmice finala. Drugu utakmicu finala Super lige između Crvene zvezde i Partizana dobio je crno-beli tim trojkom Zagorca u poslednjim sekundama, a tačku na ovaj susret stavlja KLS, odnosno Leon Deleon… »
"Ako me kazne zbog sakoa i ja ću: Njih!" Trinkijeri: Ne mogu četiri košulje da nosim i da dolazim sa dva automobila!
Sportal blic 12.06.2019
Andrea Trinkijeri je emotivno davao izjavu posle meča sa Crvenom zvezdom u kom je Rade Zagorac pogodio trojku za pobedu u drugom meču finalne serije Superlige. Strateg crno-belih je, kada se "ohladio" od haotične temperature u našem hramu košarke… »
Trinkijeri na društvenim mrežama oduševio grobare: Posle velike pobede - fotografija za sve navijače Partizana!
Sportal blic 12.06.2019
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nije skrivao emocije posle trijumfa nad Crvenom zvezdom u drugom meču finalne serije Superlige Srbije. Strateg crno-belih je imao šta da kaže povodom velike vrućine u "Pioniru", te trojke Zagorca u… »
Trinkijeri: Zagorac je imao motiv da pogodi; Tomić: Mora da se igra 40 minuta
Večernje novosti 12.06.2019
Trinkijeri: Rade ima talenat, ima visinu, meni je trebao takav igrač; Tomić: Pravi derbi, tvrda utakmica. TRENER Partizana Andrea Trinkijeri je dočekan u hali ovacijama, zbog svega što se dešavalo na prvom meču. A na konferenciji se pojavio u majici… »
Vesti dana »
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Danas pre 25 minutajoš 39 povezanih
„Most ostaje“ blokirao Brankov most: „Solidarnost – sloboda – pravna država“
N1 Info pre 24 minutajoš 20 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
BLOG UŽIVO Dva teška incidenta na blokadama, ima povređenih: Studenti nastavili put ka Novom Sadu
Nova pre 13 minutajoš 10 povezanih