Повезане вести
Нове казне за Партизан: Чак 108.000 због навијача, Тринкијери на тапету због сакоа
Моззарт спорт 13.06.2019
Леон Делеон објавио нове мере против црно-белих. “Ако ме лига казни што нисам у кошуљи и сакоу, ја ћу њих да казним јер тамо има 40 степени”. Овим речима обратио се јавности Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре после… »
КЛС: Тринкијери кажњен због мајице, Партизан због бакљи
Дневник 13.06.2019
БЕГРАД: Тренер кошаркаша Партизан Андреа Тринкијери кажњен је са 6.000 динара због тога што се на конференцији за медије појавио у мајици, што је у супротности са правилима Кошаркашке лиге Србије (КЛС). Тринкијери је после… »
Црно-бели жестоко кажњени: Партизан ‘на тапету’ због навијача, а Тринкијери због мајице!
Хот спорт 13.06.2019
Одиграна је друга утакмица финала и као по правилу дошао је ред за нове казне. Наслутио је Андреа Тринкијери на конференцији за новинаре, шта се може десити дан касније. Тако је и било. После његових речи ‘Ако ме лига казни што… »
Нове казне након вечитог дербија: На мети Партизан, Тринкијери и Ристић
Спортал блиц 13.06.2019
Директор Кошаркаше Суперлиге Србије Леон Делеон ескспресно је изрекао нове казне након другог вечитог дербија у финалу домаћег првенства. Овога пута на тапету су се нашли кошаркашки клуб Партизан, тренер црно-белих Андреа… »
Очекивано, Тринкијерију казна због мајице, Партизану због бакљи! Ово се тражи од организатора!
Спортске.нет 13.06.2019
Објављене су казне од стране КЛС-а након друге утакмице финала. Другу утакмицу финала Супер лиге између Црвене звезде и Партизана добио је црно-бели тим тројком Загорца у последњим секундама, а тачку на овај сусрет ставља КЛС… »
Тринкијери на друштвеним мрежама одушевио гробаре: После велике победе - фотографија за све навијаче Партизана!
Спортал блиц 12.06.2019
Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери није скривао емоције после тријумфа над Црвеном звездом у другом мечу финалне серије Суперлиге Србије. Стратег црно-белих је имао шта да каже поводом велике врућине у "Пиониру", те… »
"Ако ме казне због сакоа и ја ћу: Њих!" Тринкијери: Не могу четири кошуље да носим и да долазим са два аутомобила!
Спортал блиц 12.06.2019
Андреа Тринкијери је емотивно давао изјаву после меча са Црвеном звездом у ком је Раде Загорац погодио тројку за победу у другом мечу финалне серије Суперлиге. Стратег црно-белих је, када се "охладио" од хаотичне температуре у… »
Тринкијери: Загорац је имао мотив да погоди; Томић: Мора да се игра 40 минута
Вечерње новости 12.06.2019
Тринкијери: Раде има таленат, има висину, мени је требао такав играч; Томић: Прави дерби, тврда утакмица. ТРЕНЕР Партизана Андреа Тринкијери је дочекан у хали овацијама, због свега што се дешавало на првом мечу. А на конференцији… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 30 минутајош 73 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 31 минутајош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана
Нови државни удар: Специјална јединица заузела телевизију - гарда их разбила
Правда пре 4 сатијош 25 повезаних