Повезане вести
Дурент оперисан: Мој пут ка повратку почиње сада
Вечерње новости 13.06.2019
Желим да вас обавестим да сам покидао Ахилову тетиву. Операција је обављена и била је успешна - написао је Дурент на "Инстаграму" КЕВИН Дурент ће из болничког кревета гледати шести меч између Голден Стејта и Торонта (2:3)… »
"Патим! Биће ово тешко путовање" Кевин Дурент после операције сазнао ужасне вести!
Спортал блиц 13.06.2019
Један од најбољих кошаркаша света и играл Голден Стејта Кевин Дурент оперисан је пошто је у петој утакмици финалне серије НБА лиге против Торонта, како се испоставило, покидао Ахилову тетиву. - Желим да вас обавестим да сам… »
КД оперисан: Биће тежак пут, али створен сам за њега
Н1 Инфо 13.06.2019
Кошаркаш Голден Стејта Кевин Дурент оперисан је у среду, пошто је у петој утакмици финалне серије НБА лиге против Торонто Репторса покидао Ахилову тетиву. „Желим да вас обавестим да сам покидао Ахилову тетиву. Операција је… »
Вести дана »
(Радарски снимци) Снежна олуја вечерас тачно у ово време Нова тура снега и ледене кише сручиће се на Србију: очекујте блокаде саобраћаја и нестанак струје!
Блиц пре 3 минутајош 34 повезане
Бес у Москви након заплене танкера: “Потопите америчке бродове”
Вести онлине пре 58 минутајош 100 повезаних
Забрана саобраћаја за шлепере на 40 путева, увече се може очекивати још снега
Бета пре 2 сатајош 32 повезане
Електродистрибуција Србије: Екипе на терену санирају кварове, најтеже у селима код Лознице и Ваљева
Бета пре 4 сатијош 34 повезане