Повезане вести
Дурент оперисан: Мој пут ка повратку почиње сада
Вечерње новости 13.06.2019
Желим да вас обавестим да сам покидао Ахилову тетиву. Операција је обављена и била је успешна - написао је Дурент на "Инстаграму" КЕВИН Дурент ће из болничког кревета гледати шести меч између Голден Стејта и Торонта (2:3)… »
"Патим! Биће ово тешко путовање" Кевин Дурент после операције сазнао ужасне вести!
Спортал блиц 13.06.2019
Један од најбољих кошаркаша света и играл Голден Стејта Кевин Дурент оперисан је пошто је у петој утакмици финалне серије НБА лиге против Торонта, како се испоставило, покидао Ахилову тетиву. - Желим да вас обавестим да сам… »
КД оперисан: Биће тежак пут, али створен сам за њега
Н1 Инфо 13.06.2019
Кошаркаш Голден Стејта Кевин Дурент оперисан је у среду, пошто је у петој утакмици финалне серије НБА лиге против Торонто Репторса покидао Ахилову тетиву. „Желим да вас обавестим да сам покидао Ахилову тетиву. Операција је… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 31 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 22 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 17 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 26 минутајош 2 повезане