Повезане вести
Она прилази и седа поред Американаца, смеју се, а јој кажем како те није срамота Дачић одговара на прозивке после окршаја са…
Курир 13.06.2019
Истрпео сам све што су причали на седници, нисам ништа добацивао... Док сам ја говорио да Срба више нема у 311 насељених места она се смеје а заједно са њом и Енглези... Док ја говорим о етничком чишћењу и о злочинима над… »
Одаловић о сукобу Дачић-Читаку: Знате да је Дачић непосредан и лаган
Н1 Инфо 13.06.2019
"Знате да је Ивица Дачић непосредан и лаган. Он је реаговао на државнички начин и рекао оно најважније, да је то једна озбиљна превара и да пред тим не може да се ћути", рекао је Вељко Одаловић, генерални секретар Министарства… »
Дачић о расправи са Читаку: Ко мене каменом, ја њега цветом, али у саксији
Н1 Инфо 13.06.2019
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је да је спреман да поднесе "консеквенце за свој рад", ако се оцени да је погрешно поступио када се расправљао са амбасадорком Косова Вљором Читаку након недавне седнице Савета… »
Дачић: Спреман сам на консеквенце ако сам погрешио у расправи са Читаку
Нови магазин 13.06.2019
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас да је спреман да поднесе "консеквенце за свој рад", ако се оцени да је погрешно поступио када се расправљао са амбасадорком Косова Вљором Читаку након недавне седнице Савета… »
Дачић: Нисам од оних који ће да окрену други образ
Вечерње новости 13.06.2019
Ивица Дачић каже да ће увек реаговати када неко изговара лажи пред међународном заједницом, као што је то урадила дипломатска представница Приштине у Њујорку Вљора Читаку. БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Ивица Дачић каже… »
Ако ме неко гађа каменом, ја нећу цветом. Може, али у саксији! Дачић о дуелу са Читаку
Телеграф 13.06.2019
Нећу да дозволим да се сматра да европски и светски Србин треба да подразумева да будеш антисрбин. Не смемо да дозволимо да то буде главни мото политичке и друштвене сцене - нагласио је Дачић. Министар унутрашњих послова Ивица… »
Вести дана »
Почео састанак о НИС-у у Председништву; док се чека одлука Вашингтона о лиценци, Рафинерија је у фази топле циркулације
РТС пре 18 минутајош 34 повезане
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 1 сатјош 27 повезаних
Рафинерија у Панчеву и даље ради: Још није угашена и даље је у фази топле циркулације
Курир пре 23 минутајош 24 повезане