Povezane vesti

Ona prilazi i seda pored Amerikanaca, smeju se, a joj kažem kako te nije sramota Dačić odgovara na prozivke posle okršaja…

Ona prilazi i seda pored Amerikanaca, smeju se, a joj kažem kako te nije sramota Dačić odgovara na prozivke posle okršaja…

Kurir 13.06.2019
Istrpeo sam sve što su pričali na sednici, nisam ništa dobacivao... Dok sam ja govorio da Srba više nema u 311 naseljenih mesta ona se smeje a zajedno sa njom i Englezi... Dok ja govorim o etničkom čišćenju i o zločinima nad Srbima oni se smeju… »
Dačić o raspravi sa Čitaku: Ko mene kamenom, ja njega cvetom, ali u saksiji

Dačić o raspravi sa Čitaku: Ko mene kamenom, ja njega cvetom, ali u saksiji

N1 Info 13.06.2019
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je da je spreman da podnese "konsekvence za svoj rad", ako se oceni da je pogrešno postupio kada se raspravljao sa ambasadorkom Kosova Vljorom Čitaku nakon nedavne sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih… »
Odalović o sukobu Dačić-Čitaku: Znate da je Dačić neposredan i lagan

Odalović o sukobu Dačić-Čitaku: Znate da je Dačić neposredan i lagan

N1 Info 13.06.2019
"Znate da je Ivica Dačić neposredan i lagan. On je reagovao na državnički način i rekao ono najvažnije, da je to jedna ozbiljna prevara i da pred tim ne može da se ćuti", rekao je Veljko Odalović, generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova… »
Dačić: Spreman sam na konsekvence ako sam pogrešio u raspravi sa Čitaku

Dačić: Spreman sam na konsekvence ako sam pogrešio u raspravi sa Čitaku

Novi magazin 13.06.2019
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da je spreman da podnese "konsekvence za svoj rad", ako se oceni da je pogrešno postupio kada se raspravljao sa ambasadorkom Kosova Vljorom Čitaku nakon nedavne sednice Saveta bezbednosti… »
Dačić: Nisam od onih koji će da okrenu drugi obraz

Dačić: Nisam od onih koji će da okrenu drugi obraz

Večernje novosti 13.06.2019
Ivica Dačić kaže da će uvek reagovati kada neko izgovara laži pred međunarodnom zajednicom, kao što je to uradila diplomatska predstavnica Prištine u Njujorku Vljora Čitaku. BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da će uvek… »
Ako me neko gađa kamenom, ja neću cvetom. Može, ali u saksiji! Dačić o duelu sa Čitaku

Ako me neko gađa kamenom, ja neću cvetom. Može, ali u saksiji! Dačić o duelu sa Čitaku

Telegraf 13.06.2019
Neću da dozvolim da se smatra da evropski i svetski Srbin treba da podrazumeva da budeš antisrbin. Ne smemo da dozvolimo da to bude glavni moto političke i društvene scene - naglasio je Dačić. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da će… »

Vesti dana »