Povezane vesti
Vesić: Nepoznata osoba pretila u moje ime, podneću krivičnu prijavu
Telegraf 13.06.2019
Vesić je zamolio građane za pomoć u identifikaciji NN lica. Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, obavestio je sve građane da je danas došlo do zloupotrebe njegovog imena. U jednom beogradskom restoranu, nepoznato lice pretilo je osobi koja ima… »
Vesić: Nepoznata osoba pretila u moje ime, podneću prijavu
Večernje novosti 13.06.2019
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da je nepoznati muškarac, u njegovo ime, pretio jednoj ženi koja je zaštićen stanar, i upozorio građane da ne nasedaju na takve prevare. Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je… »
Misteriozni čovek preti ljudima i poziva se na zamenika gradonačelnika. Vesić: Nikad ga nisam video, podneću krivičnu prijavu…
Blic 13.06.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obelodanio je da se pojavio prevarant koji preti “zaštićenim stanarima” pozivajući se upravo na njega! “Građani su mi prijavili da je čovek sa slike, u beloj košulji i sa kravatom, danas u jednom restoranu mojim imenom… »
Vesti dana »
VIDEO Studenti izneli zahteve za Generalštab: "Ovo je naše prvo upozorenje"
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih
Ruski vlasnici NIS-a poslali OFAK-u zahtev za produžetak licence, da li će ga Amerikanci prihvatiti?
Morava info pre 1 satjoš 35 povezanih
Studenti iscrtali crvenu liniju na protestu kod Generalštaba, Dijana Hrka: Sve teže stojim na nogama
NIN pre 33 minutajoš 28 povezanih
Prizemni mraz ujutru, temperatura pada i do nule! Poseban oprez sutra zbog magle u ovim delovima zemlje
Alo pre 2 satajoš 27 povezanih
Čestitka gradonačelnika Dragoslava Pavlovića povodom Dan primirja u Prvom svetskom ratu
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 33 povezane