Povezane vesti

Planirali su slavlje, A spremaju sahranu: Mlada majka (15) koja je stradala na motoru nije dočekala da krsti svoju bebu

Planirali su slavlje, A spremaju sahranu: Mlada majka (15) koja je stradala na motoru nije dočekala da krsti svoju bebu

Blic 14.06.2019
Tinejdžerka Jovana A. (15), majka sedmomesečne bebe, nastradala je u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći u mestu Piroman kod Obrenovca kada je automobil marke "reno klio" oborio motor kojim je upravljao njen stariji brat Milutin B. (22). Stravična… »
Kobna vožnja motorom: Otac mlade majke (15) koja je stradala očajan

Kobna vožnja motorom: Otac mlade majke (15) koja je stradala očajan

Blic 14.06.2019
Jovana A. (15), majka sedmomesečne bebe, poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u obrenovačkom naselju Piroman preksinoć, kad je na nju i njenog brata Milutina B. (22), dok su bili na motoru, naleteo "reno klio". Svedok… »
Posle udesa kod Obrenovca neutešni otac doziva mrtvu ćerku i moli se za sina: Unuka ostade bez majke, umesto da razmišljamo…

Posle udesa kod Obrenovca neutešni otac doziva mrtvu ćerku i moli se za sina: Unuka ostade bez majke, umesto da razmišljamo…

Večernje novosti 13.06.2019
Nesrećnu devojku i njenog brata Milutina B. (22), koji je upravljao motorom od 500 kubika, na valjevskom putu, u obrenovačkom naselju Piroman, oborio je u sredu uveče "reno klio" KUKU meni, šta mi se desilo? Ko će da mi vrati moju Jovanu? Ne može… »

Vesti dana »