Повезане вести
Планирали су славље, А спремају сахрану: Млада мајка (15) која је страдала на мотору није дочекала да крсти своју бебу
Блиц 14.06.2019
Тинејџерка Јована А. (15), мајка седмомесечне бебе, настрадала је у среду увече у саобраћајној несрећи у месту Пироман код Обреновца када је аутомобил марке "рено клио" оборио мотор којим је управљао њен старији брат Милутин… »
Кобна вожња мотором: Отац младе мајке (15) која је страдала очајан
Блиц 14.06.2019
Јована А. (15), мајка седмомесечне бебе, погинула је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у обреновачком насељу Пироман прексиноћ, кад је на њу и њеног брата Милутина Б. (22), док су били на мотору, налетео "рено… »
После удеса код Обреновца неутешни отац дозива мртву ћерку и моли се за сина: Унука остаде без мајке, уместо да размишљамо о…
Вечерње новости 13.06.2019
Несрећну девојку и њеног брата Милутина Б. (22), који је управљао мотором од 500 кубика, на ваљевском путу, у обреновачком насељу Пироман, оборио је у среду увече "рено клио" КУКУ мени, шта ми се десило? Ко ће да ми врати… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Просечна зарада 76.000, 41 одсто запослених ће да буде испод минималца“
Недељник пре 2 сатајош 15 повезаних

Најмање две особе у тешком стању! Најновије информације о повређенима у тешкој несрећи код Сремске Митровице: Пријем и даље траје!
Блиц пре 12 минутајош 73 повезане

Крај Пиксијеве ере: Стојковић више није селектор фудбалске репрезентације Србије
BBC News пре 32 минутајош 43 повезане

Предао се Џон Болтон: Бивши саветник за националну безбендост Беле куће оптужен по 18 тачака
Вечерње новости пре 2 сатајош 24 повезане