Povezane vesti

Savo: Imam plan za Sumu

Savo: Imam plan za Sumu

Mozzart sport 15.06.2019
"Ne možemo da predvidimo sve stvari. Biće mnogo i odlazaka i dolazaka", poručio strateg crno-belih na okupljanju pred start priprema za novu sezonu. Prozivkom u "Zemunelu" Partizan je započeo pripereme za narednu sezonu, a trener Savo Milošević… »
Milošević o pojačanjima i odlascima: Voleo bih da imam jasnu sliku, ali u ovim našim uslovima to je nemoguće

Milošević o pojačanjima i odlascima: Voleo bih da imam jasnu sliku, ali u ovim našim uslovima to je nemoguće

Večernje novosti 15.06.2019
Biće tu još dosta promena, ali o tome ne mogu sada da pričam. Prelazni rok je kod nas tek počeo - kaže trener Partizana. Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je danas, pred početak priprema za narednu sezonu, da će u timu biti… »
Milošević prozvao crno-bele: Biće odlazaka i dolazaka

Milošević prozvao crno-bele: Biće odlazaka i dolazaka

N1 Info 15.06.2019
Fudbaleri Partizana počeli su u subotu pripreme za narednu sezonu. Trener Savo Milošević najavio je brojne promene u timu do prvog zvaničnog meča. Na prozivci u Teleoptiku pojavilo se 29 od 37 igrača. "Ne možemo da predvidimo sve stvari. Biće… »
Savo Milošević: Biće mnogo dolazaka i odlazaka iz Partizana

Savo Milošević: Biće mnogo dolazaka i odlazaka iz Partizana

Beta 15.06.2019
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da će biti mnogo dolazaka i odlazaka iz kluba tokom leta. "Ne možemo da predvidimo sve stvari. Biće mnogo i odlazaka i dolazaka. Više bih voleo da imamo jasnu sliku sada, ali je to nemoguće… »
Partizan upalio motore: Tri povratnika se javila u Zemunelo, šta će biti s njima? (foto)

Partizan upalio motore: Tri povratnika se javila u Zemunelo, šta će biti s njima? (foto)

Hot sport 15.06.2019
Fudbaleri Partizana su se posle letnje pauze javili na prozivku u Zemunelo, igračima se obratio trener Savo Milošević. Tačno 37 fudbalera našlo se na spisku Partizana pred početak priprema za novu sezonu. Tu su i trojica igrača koji su se vratili… »

Vesti dana »