Povezane vesti
Vučić: Nisam pozivao na tuču, Bakić se igrao rečima da bi sačuvao zadnjicu
N1 Info 15.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nije nikog pozivao na obračun i tuču, kad je reagovao na inervju sociologa Jove Bakića. Za Bakića je rekao da se samo igrao rečima kako ne bi počinio krivično delo i da bi sačuvao svoju "zadnjicu". Izvor: N1… »
Vučić: Za brži ekonomski rast, veće plate i penzije potrebni mir i stabilnost
Novi magazin 15.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Zaječaru da su mir i stabilnost potrebni za brži ekonomski rast, veće plate i penzije i da zato, kako je istakao, "toliko energije i truda" ulaže da "sačuva mir sa Albancima na Kosovu". "To je teška… »
Vučić: Nisam nikog pozivao na tuču, oni su slabići i kukavice
Danas 15.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije nikog pozivao na obračun i tuču, kad je reagovao na inervju sociologa Jove Bakića, kao i da su „ti junaci“ sve sami o sebi rekli tako da on i ne mora ništa više da kaže. „Ja sam samo rekao da mi… »
Vučić u Sokobanji i Boljevcu: Bez dece ne možemo u budućnost
N1 Info 15.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Sokobanju i Boljevac, gde je istakao da je u zaječarskom okrugu 40.000 stanovnika manje nego što je bilo pre dvadeset godina i zapitao "šta će nam teritorija, šta će nam sve, ako nemamo dece", jer bez njih… »
Vučić: Šta će nam teritorija ako nema dece
Beta 15.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je danas u zaječarskom okrugu 40.000 stanovnika manje nego što je bilo pre dvadeset godina i zapitao "šta će nam teritorija, šta će nam sve, ako nemamo dece", jer bez njih, dodao je, nema ni budućnosti… »
Vesti dana »
Lider DS se lisicama vezao za autobus u znak podrške autoprevozniku iz Novog Sada
Beta pre 10 minutajoš 69 povezanih
Godinu dana od smrti studentkinje koja je preminula 17 dana nakon pada nadstrešnice
NIN pre 25 minutajoš 13 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 3 satajoš 25 povezanih
(Video) Led zasuo suboticu Pao grad na severu Srbije tek nas očekuju veći pad temperature i obilne padavine
Dnevnik pre 25 minutajoš 38 povezanih