Povezane vesti
Ekskluzivan intervju na srpskom: Jović za klupsku televiziju otkrio ambicije i poželeo jednu želju (video)
Hot sport 15.06.2019
Real Madrid je ukazao veliku čast našem napadaču Luki Joviću. Nakon predstavljanja na ‘Santjago Bernabeu‘ Luka je dao prvi intervju za klupsku televiju. Jović je govorio na srpskom jeziku. – Zaista je neverovatan osećaj postati deo najvećeg… »
Jović o prelasku u Real: Kao da mi je Bog dao dar sa neba
Večernje novosti 15.06.2019
Veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da nosim dres ovog kluba - izjavio je mladi napadač. Srpski fudbaler i reprezentativac Luka Jović prešao je iz Ajntrahta u Real Madrid, u transferu vrednom 60 miliona evra. Nekoliko hiljada navijača… »
Pored Luke Jovića u Realu će stvarno progovoriti srpski!
Sportske.net 15.06.2019
Srpski napadač ne odustaje, Špancima se obraća isključivo na maternjem jeziku. Tako je bilo i na zvaničnoj promociji pre par dana, a isto je i u prvom Jovićevom intervjuu za sajt Reala, koji je danas objavljen i na Realovom Tviter nalogu. Luka… »
Jović: Real? Kao da mi je Bog dao dar sa neba
N1 Info 15.06.2019
Srpski reprezentativac Luka Jović pre nekoliko dana predstavljen je na Santjago Berbaneu kao novi igrač Real Madrida. Mladi napadač je dobio priliku da igra u jednom od najvećih klubova na svetu, a posle njega Madriđani su ozvaničili saradnju i sa… »