Повезане вести
Геј парада у Сплиту: Учесник рата шетао у мајици Звезде
Мондо 15.06.2019
У Сплиту се данас без инцидената одржава 9. Парада поноса, а међу учесницима, којих је било највише до сада, био је и хрватски учесник рата Зоран Ерцег. Фото: Мондо/Стефан Стојановић илустрација Он је на себи имао црвену мајицу… »
Мушкарац у мајици Црвене звезде на сплитској Паради поноса
Радио 021 15.06.2019
На Паради поноса која се одржава у Сплиту појавио се мушкарац у мајици Црвене звезде, на којој пише Александро Краљ. "Малопре ми је пришао полицајац и питао ме зашто сам дошао овде да провоцирам с овом мајицом. Ја сам му рекао… »
Ветеран у мајици Црвене звезде прошетао Сплитом
РТВ 15.06.2019
СПЛИТ - У Сплиту се данас без инцидената одржава 9. Парада поноса, а међу учесницима, којих је било највише до сада, био је и хрватски ветеран Зоран Ерцег, који је на себи имао црвену мајицу Ватерполо клуба Црвене звезде и у… »
Мушкарац у мајици Црвене звезде у шетњи на сплитској Паради поноса
Н1 Инфо 15.06.2019
На Паради поноса која се одржава у Сплиту појавио се мушкарац у мајици Црвене звезде, на којој пише Александро Краљ. "Малопре ми је пришао полицајац и питао ме зашто сам дошао овде да провоцирам с овом мајицом. Ја сам му рекао… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 47 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 30 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 1 сатјош 15 повезаних