Povezane vesti
Gojković: Moja vrata za dijalog su stalno otvorena
RTV 16.06.2019
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković rekla je da će redovno nastaviti da poziva sve šefove poslaničkih grupa i da su njena vrata za razgovore otvorena. "Veteran sam u politici i znam da nema drugog mesta za dijalog parlamentarnih… »
Maja Gojković: Nastaviću da pozivam sve šefove poslaničkih grupa na dijalog
N1 Info 16.06.2019
Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbija ka Evropskoj uniji nije toliko negativan u delu koji se odnosi na Skupštinu Srbije, ali ima prostora za unapređenje rada, izjavila je predsednica parlamenta Maja Gojković i navela i da je otvorena za… »
Gojković: Moja vrata su otvorena za dijalog
Danas 15.06.2019
Izveštaj Evropske komisije o napretku Srbija ka Evropskoj uniji nije toliko negativan u delu koji se odnosi na Skupštinu Srbije, ali ima prostora za unapređenje rada, izjavila je predsednica parlamenta Maja Gojković i navela i da je otvorena za… »
Vesti dana »

Danas je u Srbiji Dan žalosti zbog stradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih

Novi Sad - studenti u blokadi pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 23 minutajoš 14 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Najveći izraelski napad na Gazu od početka primirja - poginulo 308 ljudi
Euronews pre 53 minutajoš 11 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 41 minutajoš 6 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih