Повезане вести
Као да ме ђаво дотакао: Огласила се старица коју је ударио Мираш!(видео)
Правда 16.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Интернетом поново кружи снимак на ком се види како је самозвани митрополит два пута ударио руком у… »
Нови детаљи напада челника такозване цпц на старицу у Котору: Назвао ме плаћеницом и бабетином! Као да ме сам ђаво ударио…
Курир 16.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Интернетом поново кружи снимак на ком се види како је самозвани митрополит два пута ударио руком у… »
Вођа милове цркве: Кружи снимак на интернету како бије жену (узнемирујући садржај)
Вечерње новости 15.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у… »
Вести дана »
Најпознатији хејтер узалуд чекао Новака Ђоковића: "Не могу да га видим, али чујем неке оштре речи из собице"
Мондо пре 51 минутајош 282 повезане
Пауновић о укидању притвора Весићу и Момировићу: Тужилаштво располагало одређеним сетом доказа, могло је да подигне оптужницу
Н1 Инфо пре 1 сатјош 40 повезаних
"Блиц Бизнис" сазнаје: Возачи камиона прекидају протест! Превозници из Србије постигли договор
Блиц пре 0 минутајош 119 повезаних
Демонстрације широм САД против ИЦЕ, уз слоган ‘нема рада, нема школе, нема куповине’
Радио сто плус пре 11 минутајош 28 повезаних