Povezane vesti
Kao da me đavo dotakao: Oglasila se starica koju je udario Miraš!(video)
Pravda 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Novi detalji napada čelnika takozvane cpc na staricu u Kotoru: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario…
Kurir 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Vođa milove crkve: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (uznemirujući sadržaj)
Večernje novosti 15.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen osumnjičeni da je na Fejsbuku pretio predsedniku Srbije i uredniku "Informera"
Insajder pre 7 satijoš 29 povezanih
Iranske vlasti: Iran i Oman imali konstruktivne razgovore o Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 1 danjoš 43 povezane
Partizan prošao kroz Tantalove muke: Ovako su crno-beli savladali Mačvu u Šapcu
Kurir pre 1 danjoš 71 povezana
Ako krećete za Grčku pripremite se na čekanje: Grčki carinici štrajkuju u ponedeljak ujutru
Radio 021 pre 9 satijoš 27 povezanih