Povezane vesti
Kao da me đavo dotakao: Oglasila se starica koju je udario Miraš!(video)
Pravda 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Novi detalji napada čelnika takozvane cpc na staricu u Kotoru: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario…
Kurir 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Vođa milove crkve: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (uznemirujući sadržaj)
Večernje novosti 15.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru… »
Vesti dana »

uživo Blokada suda u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene sa glavnog ulaza, priveden student PMF-a
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 50 minutajoš 24 povezane

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Vesti online pre 2 satajoš 21 povezana

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih