Povezane vesti
Kao da me đavo dotakao: Oglasila se starica koju je udario Miraš!(video)
Pravda 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Novi detalji napada čelnika takozvane cpc na staricu u Kotoru: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario…
Kurir 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Vođa milove crkve: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (uznemirujući sadržaj)
Večernje novosti 15.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu… »
Vesti dana »
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 4 satijoš 31 povezana
Određen pritvor muškarcu koji je vozilom udario studentkinju tokom blokade u Beogradu
BBC News pre 31 minutajoš 26 povezanih
Zelenski pozvao međunarodnu zajednicu da pojača pritisak na Rusiju
Vesti online pre 4 satijoš 22 povezane