Povezane vesti

Kao da me đavo dotakao: Oglasila se starica koju je udario Miraš!(video)

Kao da me đavo dotakao: Oglasila se starica koju je udario Miraš!(video)

Pravda 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Novi detalji napada čelnika takozvane cpc na staricu u Kotoru: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario…

Novi detalji napada čelnika takozvane cpc na staricu u Kotoru: Nazvao me plaćenicom i babetinom! Kao da me sam đavo udario…

Kurir 16.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Internetom ponovo kruži snimak na kom se vidi kako je samozvani mitropolit dva puta udario rukom u lice staricu kada je… »
Vođa milove crkve: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (uznemirujući sadržaj)

Vođa milove crkve: Kruži snimak na internetu kako bije ženu (uznemirujući sadržaj)

Večernje novosti 15.06.2019
Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu Maru Vuković. Prvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić je 10. septembra 2015. godine u Kotoru udario staricu… »

Vesti dana »