Повезане вести

Као да ме ђаво дотакао: Огласила се старица коју је ударио Мираш!(видео)

Као да ме ђаво дотакао: Огласила се старица коју је ударио Мираш!(видео)

Правда 16.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Интернетом поново кружи снимак на ком се види како је самозвани митрополит два пута ударио руком у… »
Нови детаљи напада челника такозване цпц на старицу у Котору: Назвао ме плаћеницом и бабетином! Као да ме сам ђаво ударио…

Нови детаљи напада челника такозване цпц на старицу у Котору: Назвао ме плаћеницом и бабетином! Као да ме сам ђаво ударио…

Курир 16.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Интернетом поново кружи снимак на ком се види како је самозвани митрополит два пута ударио руком у… »
Вођа милове цркве: Кружи снимак на интернету како бије жену (узнемирујући садржај)

Вођа милове цркве: Кружи снимак на интернету како бије жену (узнемирујући садржај)

Вечерње новости 15.06.2019
Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у Котору ударио старицу Мару Вуковић. Први човек такозване Црногорске православне цркве Мираш Дедеић је 10. септембра 2015. године у… »

Вести дана »