Povezane vesti
Netanjahu: Moja supruga je žrtva ludog lova na veštice
Slobodna Evropa 17.06.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je njegova supruga osuđena za krivično delo samo zato što je udata za njega i zato je izložena političkom progonu, prenosi Beta. "Da nije moja supruga ne bi bilo istrage i niko ne bio pomišljao da je… »
Netanjahu: Moja supruga je žrtva ludog lova na veštice
Novi magazin 17.06.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je njegova supruga osuđena za krivično delo samo zato što je udata za njega i zato je izložena političkom progonu. "Da nije moja supruga ne bi bilo istrage i niko ne bio pomišljao da je sudski goni"… »
Vesti dana »
"Već 5. januara kreće 85.000 tona nafte", Vučić se oglasio o licenci za NIS: "To nam je donelo ogromne gubitke, normalizacija rada Rafinerije najkasnije do 20. januara" (video)
Blic pre 5 minutajoš 37 povezanih
Uživo horor u elitnom skijalištu, raste broj izgorelih u požaru! Oglasila se ambasada Srbije u Švajcarskoj, snimljen trenutak izbijanja požara! (video)
Kurir pre 5 minutajoš 83 povezane
Mali: U 2026. godini prosečna plata veća od 1.000, a u 2027. dostići će 1.400 evra
Jugmedia pre 55 minutajoš 28 povezanih
Moskva: Kijev varvarskim napadom u novogodišnjoj noći još jednom pokazao svoju neonacističku prirodu
Sputnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Novosađani obeležili 14 meseci od pada nadstrešnice i pogibije 16 ljudi
NoviSad.com pre 55 minutajoš 26 povezanih