Povezane vesti
Anastasija prvi put o zajedničkom životu sa dečkom
Tračara 17.06.2019
Pevačica Anastasija Ražnatović iselila se iz porodične vile kako bi otpočela je zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem. Anastasija kaže da se brzo privikla na život sa svojom jačom polovinom, ali je otkrila zašto su svi mislili da će… »
Anastasija živi sa dečkom, ali se iz jednog razloga još uvek vraća u porodični dom: Ražnatovićeva priznala šta je u…
Kurir 17.06.2019
Anastasija Ražnatović počela je da živi sa dečkom Đorđem Kuljićem "Mislim da se ja snalazim super, obzirom da ceo život živim u velikoj porodici, ima nas baš dosta. Svi su mislili da će biti baš teško i da će mi faliti ta galama pošto u… »
Anastasija Ražnatović je otpočela zajednički život sa dečkom, ali ovo i dalje radi skoro svakog dana
Blic 17.06.2019
Mlada pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je otpočela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, a sada je otkrila da li je to unelo veliku promenu u njen život. Ona je ispričala da, iako se odselila iz porodičnog doma, i dalje… »
Cecina ćerka raširila krila i otišla iz gnezda! Procurili svi detalji zajedničkog života Anastasije Ražnatović i njenog…
Kurir 17.06.2019
Anastasija Ražnatović otkrila je kako teku prirpeme za novi album, ali i koliko joj se život promenio od kada je odlučila da živi sa dečkom Đorđem na novoj adresi. Mlada Ražnatovićeva kaže da se ništa drastično nije promenilo u njenom životu… »
Vesti dana »
(VIDEO) Rektor Madić izašao iz zaključane kancelarije pred studente: Znate kad ću dati ostavku – nikad
N1 Info pre 17 minutajoš 12 povezanih
Skandalozno ponašanje Uroša Blažića u sudnici: Smejao se kad su ga uveli, a kada je čuo presudu uradio je ovo (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 94 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu o svedocima u vezi sa Železničkom, ali i kome je dalo da kopira spise
Radio 021 pre 47 minutajoš 52 povezane
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 14 sati više od 20
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih