Повезане вести
Анастасија први пут о заједничком животу са дечком
Трачара 17.06.2019
Певачица Анастасија Ражнатовић иселила се из породичне виле како би отпочела је заједнички живот са дечком Ђорђем Куљићем. Анастасија каже да се брзо привикла на живот са својом јачом половином, али је открила зашто су сви… »
Анастасија живи са дечком, али се из једног разлога још увек враћа у породични дом: Ражнатовићева признала шта је у питању!…
Курир 17.06.2019
Анастасија Ражнатовић почела је да живи са дечком Ђорђем Куљићем "Мислим да се ја сналазим супер, обзиром да цео живот живим у великој породици, има нас баш доста. Сви су мислили да ће бити баш тешко и да ће ми фалити та галама… »
Анастасија Ражнатовић је отпочела заједнички живот са дечком, али ово и даље ради скоро сваког дана
Блиц 17.06.2019
Млада певачица Анастасија Ражнатовић недавно је отпочела заједнички живот са дечком Ђорђем Куљићем, а сада је открила да ли је то унело велику промену у њен живот. Она је испричала да, иако се одселила из породичног дома, и… »
Цецина ћерка раширила крила и отишла из гнезда! Процурили сви детаљи заједничког живота Анастасије Ражнатовић и њеног дечка…
Курир 17.06.2019
Анастасија Ражнатовић открила је како теку прирпеме за нови албум, али и колико јој се живот променио од када је одлучила да живи са дечком Ђорђем на новој адреси. Млада Ражнатовићева каже да се ништа драстично није променило у… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане