Povezane vesti
Videla sam da iz automobila izlazi dim: Biljana Obradović doživela ogromnu neprijatnost u saobraćaju, pa iznela detalje!
Kurir 17.06.2019
Biljana Obradović navodno je vozila u suprotnom smeru u beogradskom naselju Senjak, a sada se oglasila i priznala šta se zaista desilo. Voditeljka je rekla da tako nije bilo, već da joj je samo automobil stajao okrenut u tom smeru. "Meni se tog petka po… »
Voditeljka doživela peh na ulici: Nije mogla da veruje šta joj se dogodilo: "Samo sam videla dim!"
Blic 17.06.2019
Prošle nedelje pročulo se da je voditeljka Biljana Obradović vozila u suprotnom smeru u beogradskom naselju Senjak. Izvor “TV magazina” koji se zatekao na licu mesta ispričao nam je da je Biljana u kasnim popodnevnim satima krenula svojim automobilom… »
Vesti dana »

"Tražimo od opozicije da ne izlazi na parlamentarne izbore i da pruže podršku našoj listi": Student Pravnog fakulteta o izborima: "Ukoliko bismo išli sa opozicijom, podrška bi nam opala"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Masovni marš podrške Palestini u Amsterdamu: Stotine hiljada u crvenom
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 9 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 8 satijoš 1 povezana