Повезане вести

Мирна вређа и прети: Мило ће вам доћи главе

Мирна вређа и прети: Мило ће вам доћи главе

Вечерње новости 18.06.2019
Саветница у амбасади Црне Горе у Турској послала срамну поруку и медијима у Србији. Дачић: Можда ће се службеница уплашити Ђукановићеве казне, кад се већ Бога не боји. ПРВА саветница у Амбасади Црне Горе у Турској Мирна Никчевић… »
Црногорска саветница: Опозивам се са функције, Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана

Црногорска саветница: Опозивам се са функције, Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана

Спутник 18.06.2019
Мирна Никчевић, прва саветница у Амбасади Црне Горе у Анкари, на свом Фејсбук профилу саопштила је да управо пише Министарству вањских послова опозив са функције. „Управа пишем захтев за опозив. Неће мене МВП (Министарство… »
Саветница у Амбасади ЦГ: Мило ће вам доћи главе...

Саветница у Амбасади ЦГ: Мило ће вам доћи главе...

Мондо 18.06.2019
Прва саветница у црногорској амбасади у Анкари Мирна Никчевић изјавила је данас, поводом вести да је против ње у Министарству спољних послова Црне Горе покренут дисциплински поступак, да управо пише захтев за опозив. Фото… »
Саветница Амбасаде у Турској напушта Министарство спољних послова Црне Горе

Саветница Амбасаде у Турској напушта Министарство спољних послова Црне Горе

Нови магазин 18.06.2019
Саветница Амбасаде Црне Горе у Турској, Мирна Никчевић објавила је данас на Фејсбуку да су себе "опозива" са свих функција у Министарству вањских послова пошто је против ње покренут дисциплински поступак. Она је написала да… »
Црногорска саветница прети, ни дисциплинска је не зауставља: Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана! Одлазим с функције…

Црногорска саветница прети, ни дисциплинска је не зауставља: Мило ће вам доћи главе, стоко неотесана! Одлазим с функције…

Курир 18.06.2019
Прва саветница у црногорској амбасади у Анкари Мирна Никчевић изјавила је данас, поводом вести да је против ње у Министарству спољних послова Црне Горе покренут дисциплински поступак, да управо пише захтев за опозив. "Неће мене… »
Никчевићева: Нисам више дипломата, сама ћу отићи

Никчевићева: Нисам више дипломата, сама ћу отићи

РТС 18.06.2019
Прва саветница у црногорској амбасади у Анкари Мирна Никчевић изјавила је поводом вести да је против ње у Министарству спољних послова Црне Горе покренут дисциплински поступак, да управо пише захтев за опозив. "Неће мене МВП… »

Вести дана »