Povezane vesti
Ko je sve bez struje u sredu i četvrtak
Jug press 18.06.2019
LESKOVAC Leskovačka ,, Elektrodistribuciha,, obavještava korisnike distributivnog sistema da neće biti električne energije: · u sredu, 19.06.2019. godine u vremenu od 10.00 h pa do završetka radova, a najkasnije do 12.00 h u Bratmilovcu, delu Mrštana… »
Sutra bez struje šest naselja, u četvrtak jedna zgrada u Leskovcu
Jugmedia 18.06.2019
U sredu 19. juna od 10 do 12 sati bez struje će biti stanovnici u Bratmilovcu, delu Mrštana, Badincu, Zloćudovu, Nomanici i naselju Ančiki, saopšteno je iz Elektrodistribucije Leskovac. U četvrtak 20. juna od 9 do 13 sati struju neće imati stanovnici u… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 13 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 29 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 24 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane