Povezane vesti

Miloš Biković otkrio: Tražio sam 50 miliona dolara za ulazak u rijaliti, nisu pristali

Miloš Biković otkrio: Tražio sam 50 miliona dolara za ulazak u rijaliti, nisu pristali

Večernje novosti 18.06.2019
Glumac na "Tviteru" otkrio da su ga zvali u jedan ruski rijaliti. POZNATI srpski glumac Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijaliti programu, ali je usledilo ekspresno odbijanje - doduše, saopšteno na malo drugačiji način… »
Biković tražio 50 miliona da uđe u rijaliti!

Biković tražio 50 miliona da uđe u rijaliti!

Mondo 18.06.2019
Dolara, ne dinara... Glumac Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u rijaliti programu, ali strana koja mu je ponudu poslala nije očekivala da će srpski glumac da im da ovakav uslov! Naime, u pitanju je ruski rijaliti program, a Miloš je ljudima koji… »
"Ponudili su mi da uđem u rijaliti.: Pristao sam" Objava Miloša Bikovića je prvo šokirala, a onda oduševila Srbiju

"Ponudili su mi da uđem u rijaliti.: Pristao sam" Objava Miloša Bikovića je prvo šokirala, a onda oduševila Srbiju

Blic 18.06.2019
Miloš Biković objavio je da je dobio ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijaliti programu, kao i da je ponudu prihvatio, ali i tražio ogromnu sumu novca. Glumac je naveo da je za učešće tražio 50 miliona dolara kako bi novac uložio u promociju srpske… »
SVI SU ŠOKIRANI! Miloš Biković tražio 50 MILIONA DOLARA za učešće u rijalitiju!

SVI SU ŠOKIRANI! Miloš Biković tražio 50 MILIONA DOLARA za učešće u rijalitiju!

Svet & Skandal 18.06.2019
Naš glumac dobio je ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijalitiju, ali se producentima slošilo kada su čuli za njegove uslove. Miloš je o svemu obavestio svoje pratioce na Tviteru. Evo kako su tekli pregovori oko njegovog učešća:… »

Vesti dana »

Još 30 hiljada tona dizela pušteno iz rezervi

Još 30 hiljada tona dizela pušteno iz rezervi

Šabačke novosti pre 34 minutajoš 28 povezanih
Da li će za Prvi maj padati kiša?

Da li će za Prvi maj padati kiša?

NIN pre 2 satajoš 32 povezane
Plej-of NBA lige: Pobede Hjustona, Klivlenda i Detroita

Plej-of NBA lige: Pobede Hjustona, Klivlenda i Detroita

Dnevnik pre 24 minutajoš 40 povezanih