Povezane vesti

Miloš Biković otkrio: Tražio sam 50 miliona dolara za ulazak u rijaliti, nisu pristali

Miloš Biković otkrio: Tražio sam 50 miliona dolara za ulazak u rijaliti, nisu pristali

Večernje novosti 18.06.2019
Glumac na "Tviteru" otkrio da su ga zvali u jedan ruski rijaliti. POZNATI srpski glumac Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijaliti programu, ali je usledilo ekspresno odbijanje - doduše, saopšteno na malo drugačiji način… »
Biković tražio 50 miliona da uđe u rijaliti!

Biković tražio 50 miliona da uđe u rijaliti!

Mondo 18.06.2019
Dolara, ne dinara... Glumac Miloš Biković dobio je ponudu da učestvuje u rijaliti programu, ali strana koja mu je ponudu poslala nije očekivala da će srpski glumac da im da ovakav uslov! Naime, u pitanju je ruski rijaliti program, a Miloš je ljudima koji… »
"Ponudili su mi da uđem u rijaliti.: Pristao sam" Objava Miloša Bikovića je prvo šokirala, a onda oduševila Srbiju

"Ponudili su mi da uđem u rijaliti.: Pristao sam" Objava Miloša Bikovića je prvo šokirala, a onda oduševila Srbiju

Blic 18.06.2019
Miloš Biković objavio je da je dobio ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijaliti programu, kao i da je ponudu prihvatio, ali i tražio ogromnu sumu novca. Glumac je naveo da je za učešće tražio 50 miliona dolara kako bi novac uložio u promociju srpske… »
SVI SU ŠOKIRANI! Miloš Biković tražio 50 MILIONA DOLARA za učešće u rijalitiju!

SVI SU ŠOKIRANI! Miloš Biković tražio 50 MILIONA DOLARA za učešće u rijalitiju!

Svet & Skandal 18.06.2019
Naš glumac dobio je ponudu da učestvuje u jednom ruskom rijalitiju, ali se producentima slošilo kada su čuli za njegove uslove. Miloš je o svemu obavestio svoje pratioce na Tviteru. Evo kako su tekli pregovori oko njegovog učešća:… »

Vesti dana »