Повезане вести

Милош Биковић открио: Тражио сам 50 милиона долара за улазак у ријалити, нису пристали

Милош Биковић открио: Тражио сам 50 милиона долара за улазак у ријалити, нису пристали

Вечерње новости 18.06.2019
Глумац на "Твитеру" открио да су га звали у један руски ријалити. ПОЗНАТИ српски глумац Милош Биковић добио је понуду да учествује у једном руском ријалити програму, али је уследило експресно одбијање - додуше, саопштено на мало… »
Биковић тражио 50 милиона да уђе у ријалити!

Биковић тражио 50 милиона да уђе у ријалити!

Мондо 18.06.2019
Долара, не динара... Глумац Милош Биковић добио је понуду да учествује у ријалити програму, али страна која му је понуду послала није очекивала да ће српски глумац да им да овакав услов! Наиме, у питању је руски ријалити… »
"Понудили су ми да уђем у ријалити.: Пристао сам" Објава Милоша Биковића је прво шокирала, а онда одушевила Србију

"Понудили су ми да уђем у ријалити.: Пристао сам" Објава Милоша Биковића је прво шокирала, а онда одушевила Србију

Блиц 18.06.2019
Милош Биковић објавио је да је добио понуду да учествује у једном руском ријалити програму, као и да је понуду прихватио, али и тражио огромну суму новца. Глумац је навео да је за учешће тражио 50 милиона долара како би новац… »
СВИ СУ ШОКИРАНИ! Милош Биковић тражио 50 МИЛИОНА ДОЛАРА за учешће у ријалитију!

СВИ СУ ШОКИРАНИ! Милош Биковић тражио 50 МИЛИОНА ДОЛАРА за учешће у ријалитију!

Свет & Скандал 18.06.2019
Наш глумац добио је понуду да учествује у једном руском ријалитију, али се продуцентима слошило када су чули за његове услове. Милош је о свему обавестио своје пратиоце на Твитеру. Ево како су текли преговори око његовог учешћа:… »

Вести дана »