Povezane vesti
Mali Đorđe (13) skočio u reku i spasao druga sigurne smrti: Poslednjim atomima snage sam ga izvukao, a onda sam mu pritiskao…
Kurir 18.06.2019
Đorđe Stojović (13) iz Martinića, kod Danilovgrada, spasao je druga od sigurne smrti kada ga je izvukao iz nabujale Zete. O njegovom plemenitom podvigu, sasvim zasluženo, danima bruji čitav region. Naime, Đorđe se prošle nedelje, sa godinu dana… »
Đorđe (13) je skočio u nabujalu reku i spasio druga od sigurne smrti (foto)
Telegraf 18.06.2019
Dečja igra zamalo da se pretvori u jezivu tragediju. Đorđe Stojović iz Martinića, kod Danilovgrada, postao je heroj sa samo 13 godina, tako što je spasao druga koji se davio u reci, otrgavši ga od sigurne smrti iz nabujale Zete. O njegovom… »
Sa samo 13 godina postao heroj: Đorđe izvukao druga iz nabujale reke
Večernje novosti 18.06.2019
Ceo region bruji o odvažnosti dečaka iz Martinića kod Danilovgrada čime je izbegnuta tragedija na Zeti. Đorđe Stojović izvukao druga iz nabujale reke i pružio mu prvu pomoć. ĐORĐE Stojović iz Martinića, kod Danilovgrada, postao je heroj sa… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 27 minutajoš 23 povezane

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Radio sto plus pre 47 minutajoš 14 povezanih

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih

Tramp udvostručuje carine na čelik i aluminijum na 50%: Globalne tenzije rastu
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane