Повезане вести

Сјајне вести, вратио се Дуле Вујошевић!

Сјајне вести, вратио се Дуле Вујошевић!

Спортске.нет 18.06.2019
Након дуже паузе, трофејни стручњак поново поред паркета. Легендарни Душко Вујошевић се враћа у свет кошарке! Након дуже паузе због болести и операције која га је затекла у време док је био селектор Босне и Херцеговине… »
Вујошевић на клупи Клужа: Озбиљан ниво кошарке

Вујошевић на клупи Клужа: Озбиљан ниво кошарке

Н1 Инфо 18.06.2019
Бивши тренер Партизана Душко Вујошевић биће тренер Клужа. Вујошевић је истакао да је одушевљен пројектом који му је представио румунски клуб. „Драго ми је што сам постао део озбиљног клуба. Није било лако донети одлуку, али сам… »
Званично: Душко Вујошевић преузео Клуж

Званично: Душко Вујошевић преузео Клуж

Моззарт спорт 18.06.2019
Трофејни стручњак после две године има нови клуб. Душко Вујошевић се вратио у клупску кошарку после две сезоне. Трофејни стручњак постао је нови тренер румунске Универзитатее из Клужа са којом је потписао уговор на годину дану… »
Званично: Душко Вујошевић има нови клуб и нови посао! (фото)

Званично: Душко Вујошевић има нови клуб и нови посао! (фото)

Хот спорт 18.06.2019
Најтрофејнији тренер у историји Партизана Душко Вујошевић има нови посао, он је данас представљен у Румунији. После две године од којих је годину дана провео на клупи Босне и Херцеговине, а годину у борби са тешком болести… »
Душко Вујошевић нови тренер Клужа

Душко Вујошевић нови тренер Клужа

Спортски журнал 18.06.2019
Трофејни стручњак Душко Вујошевић постао је тренер румунске Универзитатее из Клужа. Како се наводи, Вујошевић је потписао уговор на годину дану и имаће улогу тренера координатора првог тима. – Срећан сам што сам дошао у Клуж… »
Дуле Вујошевић поново на паркету!

Дуле Вујошевић поново на паркету!

Мондо 18.06.2019
Прослављени кошаркашки тренер Душко Вујошевић има нови посао. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Бивши трофејни тренер Партизана Душко Вујошевић нови је шеф стручног штаба румунске Универзитатее, са којом је потписао једногодишњи… »

Вести дана »