Povezane vesti
"Rekao je da će me silovati, zaklati, zakopati i to javiti mojim roditeljima": Ispovest pevačice koja je preživela porodično…
Blic 18.06.2019
„Rekao je da će me silovati, zaklati i zakopati. Mojom glavom je udarao u vrata, pocepao mi brushalter i za kosu me vukao do kola”, samo je deo ispovesti Sanele Vujnović za “Blic”. Pevačica Sanela Vujnović prijavila je policiji da ju je zlostavljao… »
Ekskluzivni foto! Pogledajte kako je bivši dečko pretukao bivšu učesnicu Farme: Pretio je da će me ubiti, vukao me je po podu…
Kurir 18.06.2019
Sanela Vujnović tvrdi da joj je Miloš Stojković Stojke iz Resnika iz ljubomore naneo teže telesne povrede, te da je tokom veze više puta dobijala batine. Pevačica i bivša učesnica Farme Sanela Vujnović više doživela je fizičko nasilje od bivšeg dečka i… »
Vesti dana »
Selektor Nemačke optužio sudiju za epsku bruku njegove zemlje, odbio da podnese ostavku i izazvao gnev
Telegraf pre 18 minutajoš 21 povezana
Đoković posle teške pobede protiv Kineza progovorio o teškoj temi: "Vidim da se Alkaraz i neki žale..."
Telegraf pre 2 satajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šta radi ovaj čovek, gori Meksiko!?
Večernje novosti pre 13 minutajoš 3 povezane