Povezane vesti
Šarčević: Ponudio sam svoju blanko ostavku, Vučić i Brnabić je odbili
Jugmedia 19.06.2019
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da oseća moralnu odgovornost jer su testovi iz matematike za malu maturu procureli u javnost, ali da to nije razlog za njegovu ostavku. Problem je, kako kaže, u… »
Šarčević: Ponudio sam ostavku premijerki i predsedniku, ali oni su me podržali
RTV 19.06.2019
BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije Mladen Šarčević izjavio je danas da oseća moralnu odgovornost jer su testovi iz matematike za malu maturu procureli u javnost, ali da to nije razlog za njegovu ostavku, jer je problem u… »
Šarčević o odgovornosti za skandal na maloj maturi: Neću da preuzimam tuđe krivice
Blic 19.06.2019
Ministar prosvete Srbije Mladen Šarčević izjavio je, povodom prevremenog "curenja" testova iz matematike za učenike osmih razreda, da se ne oseća previše krivim i da neće, kako je rekao, više da preuzima tuđe krivice. On je za današnju Politiku… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 12 minutajoš 46 povezanih

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, više od 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 0 minutajoš 20 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, policija silom na njih
Radio 021 pre 0 minutajoš 9 povezanih