Повезане вести

Са олимпа на Вимблдон: Ђоковић се на "Тениској академији Типсаревић" спрема за одбрану круне у Лондону (фото+видео)

Са олимпа на Вимблдон: Ђоковић се на "Тениској академији Типсаревић" спрема за одбрану круне у Лондону (фото+видео)

Вечерње новости 19.06.2019
Београдско сунце које је данас у подне "топило" бетон "Тениске академије Типсаревић" на Олимпу, није омело Новака Ђоковића да одради тренинг са Виктором Троицким, у оквиру припремног плана за Вимблдон. БЕОГРАДСКО сунце које је… »
Ђоковић у Београду: Одговорио Кирјосу на увреде и питао Типсаревића за ‘бесплатне термине’…

Ђоковић у Београду: Одговорио Кирјосу на увреде и питао Типсаревића за ‘бесплатне термине’…

Хот спорт 19.06.2019
Новак Ђоковић разговарао је са новинарима у Београду, где тренира за наступе на трави и Вимблдону. Не крије да му је Вимблдон један од омиљених турнира, као ни да ће напасти титулу и ове године, коју брани. – Увек имам највише… »
Рафа, роџере, чувајте се! Ђоковић: За ноћ сам преболео пораз на Ролан Гаросу, мотивисан сам и инспирисан да играм још дуго!…

Рафа, роџере, чувајте се! Ђоковић: За ноћ сам преболео пораз на Ролан Гаросу, мотивисан сам и инспирисан да играм још дуго!…

Спортал блиц 19.06.2019
Новак Ђоковић не само да не пати за пропуштеном приликом да освоји Ролан Гарос, већ је пред Вимблдон из Београда послао снажну поруку конкуренцији. Врло снажну. Говорећи на теренима Тениске академије Типсаревић, он је о… »
Новак о Кирјосу: Није лош момак, можда жели пажњу

Новак о Кирјосу: Није лош момак, можда жели пажњу

Мондо 19.06.2019
"Ни са ким у животу нисам имао ту врсту проблема, мислим 'проблема'... Није да ме чини будним да не могу да спавам, али поштујем га", казао је Новак Ђоковић на данашњем тренингу у Београду где је говорио и о очекивањима пред… »
Погледајте обраћање Србији Новака Ђоковића, после тренинга и размене удараца са Троицким у Београду /видео/

Погледајте обраћање Србији Новака Ђоковића, после тренинга и размене удараца са Троицким у Београду /видео/

Спортал блиц 19.06.2019
Новак Ђоковић је након Ролан Гароса, стигао у Београд. У српској престоници је пронашао право место за одмор, али и за припрему на предстојећем Вимблдону. Новак је на одрадио тренинг пред камерама на теренима "Типсаревић… »

Вести дана »