Povezane vesti

Sa olimpa na Vimbldon: Đoković se na "Teniskoj akademiji Tipsarević" sprema za odbranu krune u Londonu (foto+video)

Sa olimpa na Vimbldon: Đoković se na "Teniskoj akademiji Tipsarević" sprema za odbranu krune u Londonu (foto+video)

Večernje novosti 19.06.2019
Beogradsko sunce koje je danas u podne "topilo" beton "Teniske akademije Tipsarević" na Olimpu, nije omelo Novaka Đokovića da odradi trening sa Viktorom Troickim, u okviru pripremnog plana za Vimbldon. BEOGRADSKO sunce koje je danasu podne "topilo"… »
Đoković u Beogradu: Odgovorio Kirjosu na uvrede i pitao Tipsarevića za ‘besplatne termine’…

Đoković u Beogradu: Odgovorio Kirjosu na uvrede i pitao Tipsarevića za ‘besplatne termine’…

Hot sport 19.06.2019
Novak Đoković razgovarao je sa novinarima u Beogradu, gde trenira za nastupe na travi i Vimbldonu. Ne krije da mu je Vimbldon jedan od omiljenih turnira, kao ni da će napasti titulu i ove godine, koju brani. – Uvek imam najviše ciljeve, nije to… »
Rafa, rodžere, čuvajte se! Đoković: Za noć sam preboleo poraz na Rolan Garosu, motivisan sam i inspirisan da igram još…

Rafa, rodžere, čuvajte se! Đoković: Za noć sam preboleo poraz na Rolan Garosu, motivisan sam i inspirisan da igram još…

Sportal blic 19.06.2019
Novak Đoković ne samo da ne pati za propuštenom prilikom da osvoji Rolan Garos, već je pred Vimbldon iz Beograda poslao snažnu poruku konkurenciji. Vrlo snažnu. Govoreći na terenima Teniske akademije Tipsarević, on je o prognozama za najčuveniji… »
Pogledajte obraćanje Srbiji Novaka Đokovića, posle treninga i razmene udaraca sa Troickim u Beogradu /video/

Pogledajte obraćanje Srbiji Novaka Đokovića, posle treninga i razmene udaraca sa Troickim u Beogradu /video/

Sportal blic 19.06.2019
Novak Đoković je nakon Rolan Garosa, stigao u Beograd. U srpskoj prestonici je pronašao pravo mesto za odmor, ali i za pripremu na predstojećem Vimbldonu. Novak je na odradio trening pred kamerama na terenima "Tipsarević akademije" i pokazao da se… »
Novak o Kirjosu: Nije loš momak, možda želi pažnju

Novak o Kirjosu: Nije loš momak, možda želi pažnju

Mondo 19.06.2019
"Ni sa kim u životu nisam imao tu vrstu problema, mislim 'problema'... Nije da me čini budnim da ne mogu da spavam, ali poštujem ga", kazao je Novak Đoković na današnjem treningu u Beogradu gde je govorio i o očekivanjima pred Vimbldon. Još… »

Vesti dana »