Povezane vesti
Sednica Pokrajinske vlade: Za radove u šest škola izdvojeno 40 miliona dinara
Blic 19.06.2019
Iz pokrajinskog budžeta na današnjoj sednici Pokrajinske vlade izdvojeno je više od 40 miliona dinara za različite radove u šest osnovnih škola u AP Vojvodini. Novac je izdvojen za rekonstrukciju objekta izdvojenog odeljenja u Vašici OŠ „Vuk Karadzić“ u… »
Blizu 50 miliona dinara iz pokrajinskog budžeta za popravke škola i socijalnih ustanova
Moj Novi Sad 19.06.2019
Iz pokrajinskog budžeta je na današnjoj sednici Pokrajinske vlade izdvojeno više od 40 miliona dinara za različite radove u šest osnovnih škola u AP Vojvodini. Kako stoji u saopštenju objavljenom na sajtu Vlade APV, navedena sredstva upotrebiće se za… »
Vesti dana »
Tragedija na Adi Ciganliji: Jedna osoba se utopila, Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt
Mondo pre 41 minutajoš 27 povezanih
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 3 satajoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih
Analiza Reri: Leskovac, Vranje i Prokuplje među najzagađenijim, u Nišu najveća stopa smrtnosti u EU
Jugmedia pre 16 minutajoš 12 povezanih
Najveće interesovanje na Univerzitetu u Beogradu za Stomatološki, Farmaceutski, Medicinski, Ekonomski, FON
NIN pre 3 satajoš 39 povezanih