Povezane vesti
Imovina PKB prodata ispod svake cene
SEEbiz 19.06.2019
BEOGRAD - Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Dahra kupila je u oktobru 2018. godine imovinu PKB korporacije za oko 121 milion evra, iako je njena knjigovodstvena vrednost bila 227 miliona evra, preneo je danas portal Insajder. "Podaci iz… »
Insajder: Imovina PKB-a prodata ispod svake cene
N1 Info 19.06.2019
Kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Dahra kupila je u oktobru 2018. godine imovinu PKB korporacije za oko 121 milion evra, iako je njena knjigovodstvena vrednost bila 227 miliona evra, preneo je portal Insajder. "Podaci iz finansijskog izveštaja… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 56 minutajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 21 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik, sumnja se da je od vlasnika više objekata pokušao da iznudi dva miliona evra
N1 Info pre 50 minutajoš 15 povezanih