Povezane vesti

Jezivi detalji horora u Surčinu: Rođaci mislili da su Neđo i bake otputovali, ubica ih mučio 24 časa

Jezivi detalji horora u Surčinu: Rođaci mislili da su Neđo i bake otputovali, ubica ih mučio 24 časa

Večernje novosti 19.06.2019
Dvojici od trojice mladića, uhapšenih posle stravičnog zločina u Surčinu, određen pritvor. MI smo saznali da je Neđo nestao 9. juna uveče... Mislili smo sve vreme da je otputovao negde sa njih dve i da će se u nekom trenutku javiti. Ovako nešto nismo… »
Krvavi pir monstruma iz Surčina: Za nekoliko dana brutalno ubio tri osobe, pucao supruzi u grudi pred detetom, pa se ubio…

Krvavi pir monstruma iz Surčina: Za nekoliko dana brutalno ubio tri osobe, pucao supruzi u grudi pred detetom, pa se ubio…

Blic 19.06.2019
Dragoslav Jovanović (25), monstrum iz Surčina, pucao je u suprugu Teodoru Jovanović (25) istog dana kada je policiji prijavljen nestanak Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke Šubare (75) i tetke Milje Petković (80). Kada ih je tačno, uz pomoć… »
Tri osobe pronađene mrtve u septičkoj jami u Surčinu

Tri osobe pronađene mrtve u septičkoj jami u Surčinu

Politika 19.06.2019
Beogradska policija istražuje okolnosti smrti tri osobe koje su sinoć pronađene u septičkoj jami u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, prenose beogradski mediji. Pronađena su tela Š.N. (42), njegove majke Š.D, i tetke P.M, čiji je nestanak prijavljen 10. juna… »
Određen pritvor dvojici osumnjičenih za učestvovanje u ubistvu tri osobe u Surčinu

Određen pritvor dvojici osumnjičenih za učestvovanje u ubistvu tri osobe u Surčinu

Novi magazin 19.06.2019
Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor od 30 dana dvojici osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu tri osobe u Surčinu. Policija je u utorak u Surčinu uhapsila M.S. (31), L.D. (22) i N.Č. (20) zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tri osobe… »
"Sve i da je ubio hiljadu ljudi, on je moj": Nakon jezivog zločina u Surčinu muk, brat monstruoznog ubice imao da kaže samo ovo…

"Sve i da je ubio hiljadu ljudi, on je moj": Nakon jezivog zločina u Surčinu muk, brat monstruoznog ubice imao da kaže samo ovo…

Blic 18.06.2019
Ispred luksuzne kuće u kojoj je sa roditeljima i bratom živeo Dragoslav Jovanović (25), osumnjičeni za mučenje i brutalno trostruko ubistvo muškarca, njegove majke i tetke, zavladao je muk. Porodica, koja kod meštana Surčina izaziva veliki strah, povukla… »

Vesti dana »