Povezane vesti
Prlainović podržava promene: Svi sportovi favorizuju napadače, pa tako treba i vaterpolo (video)
Telegraf 20.06.2019
Vaterpolista našeg nacionalnog tima Andrija Prlainović objašnjava ideju promene pravila. Prlainović priznaje doduše da su promene malo zatekle igrače pa je protiv Hrvatske bilo skoro 40 isključenja igrača dve selekcije, a gosti su na kraju ostali bez… »
Filipović: Video sam da su Hrvati ostali bez rezervi, a i mi smo rizikovali... (video)
Telegraf 20.06.2019
Filipović oprezan pred nastavak takmičenja u Svetskoj ligi. Srpski vaterpolista Filip Filipović kaže da njegova ekipa mora štošta da popravi taktički ukoliko želi da osvaja medalje i priznanja, za koja se i sada bori u Beogradu na završnom turniru… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakone o roditeljima-negovateljima, o oružju i municiji, izmene Krivičnog zakonika
RTS pre 1 satjoš 44 povezane
Novi snimci Rajanerovog Boeinga otkrivaju ozbiljna oštećenja desnog motora
Aero.rs pre 1 satjoš 55 povezanih
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 5 minutajoš 34 povezane
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 4 satijoš 30 povezanih
Tramp prihvatio nastavak pregovora sa Iranom ali ponovio da je primirje završeno
Beta pre 1 satjoš 67 povezanih