Povezane vesti
Nisam rekla ništa što bi ugrozilo odnose sa Rusijom
Politika 20.06.2019
Rusi nisu naši prijatelji samo zbog toga što brane naše interese u vezi sa Kosovom, to sam rekla i u Londonu. Od našeg specijalnog izveštača Pariz – Moja izjava u vezi sa Rusijom je izvučena iz konteksta od strane jednog čoveka koji voli da… »
Brnabić: Moja izjava u vezi sa Rusijom je izvučena iz konteksta
N1 Info 20.06.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za današnju "Politiku" da nije rekla ništa što bi ugrozilo odnose sa Moskvom i da je njena izjava u vezi sa Rusijiom izvučena iz konteksta. "Moja izjava u vezi sa Rusijom je izvučena iz konteksta od strane… »
Brnabić: Nisam ništa rekla što bi ugrozilo odnose s Moskvom
Dnevnik 20.06.2019
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, negirala je da je tokom boravka u Londonu rekla bilo šta što bi moglo da ugrozi odnose Srbije i Ruske Federacije i da je to, zbog čega je kritikovao deo opozicije, zapravo izvučeno iz konteksta… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti i profesori na platou ispred Filozofskog, najavljena blokada Ministarstva kulture: Srednjoškolci organizovali šetnju podrške
Nova pre 2 minutajoš 12 povezanih
Sunovrat temperature: Rhmz popalio alarme! Idemo u debeli minus, a zbog jedne pojave smrzavaćemo se još više!
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana