Povezane vesti
Rodoljub Milović: Uveren sam da je Šešelj insistirao na ubistvu Zorana Đinđića
Nedeljnik 20.06.2019
Foto Nedeljnik Penzionisani načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Rodoljub Milović bio je jedan od policajaca koji su insistirali da se ime predsednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja nađe na krivičnoj prijavi u procesu za ubistvo… »
Bivši načelnik UKP Milović: Politizacija policije veća danas nego devedesetih
Beta 20.06.2019
Penzionisani načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Rodoljub Milović izjavio je da je politizacije policije uvek bilo, ali "čak i devedesetih manje nego danas". Milović je u intervjuu koji je objavio novi broj NIN-a, navodeći da je bivši načelnik… »
Milović: Politizacije policije uvek bilo, ali čak i devedesetih manje nego danas
N1 Info 20.06.2019
Penzionisani načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Rodoljub Milović izjavio je da je politizacije policije uvek bilo, ali "čak i devedesetih manje nego danas". Milović je u intervjuu koji je objavio novi broj NIN-a, navodeći da je bivši načelnik… »
Vesti dana »

Milojević: Čast mi je da se moje ime spominje u kontekstu novog selektora Srbije
RTS pre 21 minutajoš 55 povezanih

Makron: Ukradeni eksponati iz Luvra biće pronađeni, a počinioci kažnjeni
Politika pre 51 minutajoš 54 povezane

Američki predsednik pozvao Kijev da se povinuje ruskim uslovima, preti “uništenjem”
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane