Povezane vesti
Zeničanin pijan kolima uleteo u fontanu: Imao 2,26 promila, čeka ga 200 evra kazne i oduzimanje vozačke dozvole
Kurir 20.06.2019
Zeničanin S. D., koji je u sredu uveče na kružnom toku kod zeničkog Stacionara, "renoom" završio u gradskoj fontani, bio je pijan, potvrdila je Aldina Alić, portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. "Alkotestiranjem je… »
Neobična nesreća: Izgubio kontrolu u kružnom toku i uleteo u fontanu
Blic 20.06.2019
Na ulazu u Zenicu sinoć se oko 21 čas dogodila se neobična saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo. Kako je potvrđeno iz Operativnog centra MUP Zeničko-dobojskog kantona, vozač automobila izgubio je kontrolu nad vozilom u kružnom toku… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Glas Zaječara pre 44 minutajoš 35 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 2 satajoš 51 povezana