Povezane vesti
"Bole me prsti zbog nervoze": Džejla je odnela veliku pobedu, a sada otkrila da nije sve kako je izgledalo
Blic 21.06.2019
Mlada Džejla Ramović odnela je ubedljivu ppobedu u "Zvezdama Granda", a nakon što su se utisci slegli otkrila je kako se oseća: - Ok je bilo, ja sam zadovoljna, mogla sam i bolje da pevam, uvek može i bolje. Uvek sam bila ovakva i valjda su… »
Ovo niste videli u prenosu uživo finala zg! Evo šta se sve dešavalo u bekstejdžu! Procurile slike haosa i ludila (video)
Kurir 21.06.2019
Džejla Ramović (17) iz Goražda, Bosna i Hercegovina, pobedila je u Zvezdama Granda i tako postala tek druga devojka koja je posle 13 sezona pobedila na ovom muzičkom takmičenju. Ovogodišnja konkurencija bila je veoma jaka, svih 16 kandidata bili su… »
OVO SE NIJE DESILO JOŠ OD 2005. GODINE Džejla Ramović je sinoć odnela pobedu, a pre 14 GODINA je to uradila SAMO OVA…
Svet & Skandal 21.06.2019
Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” kroz 13 sezona iznedrilo je brojne pevače i pevačice, a sinoć je u 13. sezoni pobedu odnela Džejla Ramović. Ono što je zanimljivo, jeste da je Džejla prva devojka koja je pobedila u “Zvezdama Granda”… »
Džejla proslavila pobedu u ZG: A evo kako je krila nervozu pred nastupom (video)
Kurir 21.06.2019
Džejla Ramović, druga ženska pobednica u istoriji takmičenja Zvezda Granda, prva je bila Milica Todorović, koja je pobedila u drugoj sezoni ZG 2005, još nije svesna kakav ogroman uspeh je napravila sa svojih 17 godina. "Ok je bilo, ja sam… »
"Bilo je suza, smeha i problema": Džejla Ramović se odrekla nekih stvari, ali, vredelo je (video)
Blic 21.06.2019
Sinoć je održano finale takmičenja "Zvezde Granda" na kom je pobedu odnela Džejla Ramović. Pobednica nije mogla da sakrije oduševljenje te je odmah nakon proglašenja, dok se još emocije i strasti nisu smirile ispričala koliko joj ovo sve znači… »
Džejla Ramović je pobednik "Zvezda Granda": Slavlje, vriska i suze u finalu, Marija ne krije oduševljenje (video)
Blic 21.06.2019
Veliku pobedu u finalu "Zvezda Granda" je odnela mlada Džejla Ramović, kojoj je mentor bila Marija Šerifović. Pored glasova publike primenjen je i evrovizijski sistem glasanja sa bodovanjem, a uključivali su se i bodove delili pevači iz Srbije i… »
Ko je devojka zlatnog glasa, Džejla: U "Zvezde Granda" se prijavila slučajno i pobedila, ovo joj nije prva kruna, a njene…
Blic 21.06.2019
Od trenutka kada se pojavila na sceni ovogodišnje sezone "Zvezde Granda", muzički znalci čuli su u njenom glasu ono za šta je laicima trebalo malo duže. Ipak do kraja takmičenja podudarilo se mišljenje publike i već formiranih pevača. Svi su bili… »
Ko je pobednica Zvezda Granda: Džejla Ramović (17) se slučajno prijavila i pobedila! Ovo joj nije prva kruna, a njene prve…
Kurir 21.06.2019
Džejla Ramović iz Goradžda pobednica je Zvezda Granda. Ovo nije jedina Džejli jedina kruna kojom se okitila, pobedila je svojevremeno u takmičarskom šou "Neki novi klinci", ali je svoje police odlučila da okiti sa još priznanja. "Ovo je veliki… »
Vesti dana »
Kosovski ministar: Osmoro uhapšenih na severu, zaplenjen arsenal oružja i vojne uniforme
Nova pre 1 satjoš 175 povezanih
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih
Putevi prohodni, ali se zbog nepovoljnih vremenskih uslova savetuje oprezna vožnja
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih