Povezane vesti

Tegeltija najavljuje tužbe protiv medija i političara

Tegeltija najavljuje tužbe protiv medija i političara

Slobodna Evropa 21.06.2019
Visoko sudsko i tužilačko vijeće (VSTV) odbilo je inicijativu da članovi Vijeća podnesu kolektivnu ostavku. Odbili su i da raspravljaju o najavi Tužilaštva Bosne i Hercegovine da će “ispitati motive osoba koje putem medija šalju negativne… »
Tegeltija: Tužiću sve koji su tvrdili da sam umešan u korupciju

Tegeltija: Tužiću sve koji su tvrdili da sam umešan u korupciju

Blic 21.06.2019
Milan Tegeltija, predsednik VSTS BiH, rekao je danas u pauzi sednice da će tužiti sve medije i političare koji su ga oklevetali i tvrdili da je umešan u korupciju. On je najavio i podnošenje disciplinskih prijava protiv nosilaca pravosudnih funkcija… »
Tegeltija najavio tužbe protiv medija i novinara

Tegeltija najavio tužbe protiv medija i novinara

Slobodna Evropa 21.06.2019
Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Milan Tegeltija izjavio je danas novinarima, u pauzi sjednice tog vijeća, da će pokrenuti "pravnu akciju" protiv svih medijskih kuća i novinara pojedinačno koji su tvrdili da je on počinio… »
Tegeltija: Tužit ću medije, novinare i političare koji su me oklevetali

Tegeltija: Tužit ću medije, novinare i političare koji su me oklevetali

Al Jazeera 21.06.2019
Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća rekao da će tužiti sve koji su tvrdili da je umiješan u korupciju. Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milan Tegeltija poručio je danas u pauzi trećeg dana sjednice VSTV-a… »
Tegeltija: Tužiću sve koji su tvrdili da sam umešan u korupciju!

Tegeltija: Tužiću sve koji su tvrdili da sam umešan u korupciju!

Kurir 21.06.2019
Milan Tegeltija, predsednik Visokog sudskog i tužilačkog veća (VSTV) BiH, izjavio je danas u pauzi trećeg dana sednice VSTV da će tužiti sve medije, novinare i političare koji su tvrdili da je on umešan u korupciju. Tegeltija je poručio je da… »

Vesti dana »