Povezane vesti
Džozef za Glas Amerike: Otkazivanje Pariza signal za uključivanje SAD u dijalog
Glas Amerike 21.06.2019
Otkazivanje sastanka na kojem je prvog jula u Parizu trebalo da se sastanu najviši zvaničnici Srbije i Kosova, i u prisustvu francuskog predsednika Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel nađu rešenje za blokadu dijaloga, signal je da bi… »
Vučić: Poslao sam Đurića u Berlin, ali Pariza neće biti
Slobodna Evropa 21.06.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić išao je u Berlin na sastanak sa delegacijom Prištine kako bi se pripremio sastanak u Parizu, ali tog sastanka ipak neće biti, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi se u izvještaju… »
Takse jače od Makrona i Merkelove
Večernje novosti 21.06.2019
Nemačka i Francuska potvrdile da se odlaže sastanak koji je planiran za početak jula u Parizu. Neuspeh "šatl-diplomatije" evropskih čelnika, Priština ne popušta. SASTANKA delegacija Beograda i Prištine u Parizu početkom jula definitivno neće… »
I predsednik Francuske potvrdio da neće biti samita u Parizu
Beta 21.06.2019
Kabinet predsednika Francuske Emanuela Makrona potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da neće biti održan sastanak u Parizu planiran za 1. jul. Po saznanjima RSE, sastanak je već neko vreme skinut sa agende predsednika Makrona, ali je potvrda… »
"Operacija Pariz" nije uspela, Vučić kaže da Albanci ne žele da ukinu takse
N1 Info 21.06.2019
Sastanak u Parizu neće biti održan. Samit na kome je trebalo da se susretnu najviši predstavnici Srbije i Kosova u prisustvu predsednika Francuske Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel, odložen je. To je za Dojče vele potvrdila pres… »
Vučić i Medvedev: Rusija će i dalje podržavati očuvanje celovitosti Srbije
RTV 21.06.2019
MINSK - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim, sa kojim se sastao u Minksu, razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i da mu je Medvedev preneo da će Rusija podržavati Srbiju i da će i u budućnosti… »
Vučić: Medvedev rekao da će Rusija i dalje biti uz Srbiju
Slobodna Evropa 21.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da mu je premijer Rusije Dmitrij Medvedev preneo da će Rusija i ubuduće "imati veoma značajnu ulogu u zaštiti teritorijalnog intregriteta i celovistosti Srbije", navodi se u izvještaju agencije… »
Vučić: Bio sam u pravu
Mondo 21.06.2019
Priština ne želi ništa da učini, a organizatori ranije najavljenog pariskog skupa ne žele da im se ponovi berlinski neuspeh, rekao je Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije je dodao da to samo potvrđuje da je bio u… »
Milivojević: Marko Đurić u Berlinu pokušao da nađe "kopču" s Haradinajem
N1 Info 21.06.2019
Diplomata Zoran Milivojević kaže da je odlaganje samita u Parizu neuspeh EU. EU, kakvu sada imamo, nije u stanju da taj proces dovede do kraja, logično je da će se tražiti veći autoritet - Vašington, a ja bih rekao i Moskva, dodaje. Nedavni… »
Makronov kabinet potvrdio: Sastanka u Parizu neće biti
Blic 21.06.2019
Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna Evropa da ranije planirani sastanak u Parizu na kome je trebalo da se razgovara o nastavku dijaloga Beograda i Prištine, neće biti održan. Sastanak u Parizu koji… »
Makronov kabinet potvrdio: Neće biti sastanka u Parizu
Vesti online 21.06.2019
Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna Evropa da ranije planirani sastanak u Parizu, zakazan za 1. jul, neće biti održan. Bilo je predviđeno da se sastanu najviši predstavnici Srbije i tzv. države… »
Makron potvrdio - sastanak o Kosovu otkazan!
Mondo 21.06.2019
Nakon što su pojedini mediji objavili da sastanka o dijalogu Beograda i Prištine neće biti, to je potvrdio i domaćin. Foto: Guliver Getty Images/Chris McGrath Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna… »
Vučić: Još izvesnije da samita neće biti, Đurića sam lično poslao na sastanak
Vesti online 21.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić u Berlinu bio na pripremnom sastanku za eventualni samit u Parizu. Vučić kaže da je sada još izvesnije da tog samita neće ni biti. – Marka Ðurića sam… »
Vučić: Đurića u Berlin na sastanak sa Prištinom sam ja poslao, ali Pariza ipak neće biti
Beta 21.06.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić išao je u Berlin na sastanak sa delegacijom Prištine kako bi se pripremio sastanak u Parizu, ali tog sastanka ipak neće biti, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je… »
"Posle Ðurića u Berlinu izvesno je da Pariza neće biti": O čemu se razgovaralo iza zatvorenih vrata?
Telegraf 21.06.2019
- Posle tog sastanka, na kojem je sa domaćinima dogovoreno da se ne govori o tome šta je pričano, rekao sam da neće biti Pariza - podsetio je Vučić na svoju raniju izjavu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je direkor… »
Vesti dana »

Studenti i dalje blokiraju zgradu RTS, blokirana i zgrada RTV, povređen pripadnik Žandarmerije
Euronews pre 1 satjoš 69 povezanih

Studenti blokiraju zgradu Radio-televizije Srbije, policajcu povređeno oko
BBC News pre 21 minutajoš 23 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša uz veliki broj pripadnika Žandarmerije, studenti iz Kragujevca krenuli pešice za Beograd (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Studenti danas nastavili blokadu RTS, trajaće do 21 sat: Jutros mirno u Takovskoj, RTS emituje redovan program (foto,video)
Blic pre 21 minutajoš 33 povezane