Повезане вести
Џозеф за Глас Америке: Отказивање Париза сигнал за укључивање САД у дијалог
Глас Америке 21.06.2019
Отказивање састанка на којем је првог јула у Паризу требало да се састану највиши званичници Србије и Косова, и у присуству француског председника Емануела Макрона и немачке канцеларке Ангеле Меркел нађу решење за блокаду… »
Вучић: Послао сам Ђурића у Берлин, али Париза неће бити
Слободна Европа 21.06.2019
Директор Канцеларије за Косово Марко Ђурић ишао је у Берлин на састанак са делегацијом Приштине како би се припремио састанак у Паризу, али тог састанка ипак неће бити, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић, преноси… »
Таксе јаче од Макрона и Меркелове
Вечерње новости 21.06.2019
Немачка и Француска потврдиле да се одлаже састанак који је планиран за почетак јула у Паризу. Неуспех "шатл-дипломатије" европских челника, Приштина не попушта. САСТАНКА делегација Београда и Приштине у Паризу почетком јула… »
И председник Француске потврдио да неће бити самита у Паризу
Бета 21.06.2019
Кабинет председника Француске Емануела Макрона потврдио је за Радио Слободна Европа (РСЕ) да неће бити одржан састанак у Паризу планиран за 1. јул. По сазнањима РСЕ, састанак је већ неко време скинут са агенде председника… »
"Операција Париз" није успела, Вучић каже да Албанци не желе да укину таксе
Н1 Инфо 21.06.2019
Састанак у Паризу неће бити одржан. Самит на коме је требало да се сусретну највиши представници Србије и Косова у присуству председника Француске Емануела Макрона и немачке канцеларке Ангеле Меркел, одложен је. То је за Дојче… »
Вучић и Медведев: Русија ће и даље подржавати очување целовитости Србије
РТВ 21.06.2019
МИНСК - Председник Александар Вучић изјавио је да са премијером Русије Дмитријем Медведевим, са којим се састао у Минксу, разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и да му је Медведев пренео да ће Русија подржавати Србију и да… »
Вучић: Медведев рекао да ће Русија и даље бити уз Србију
Слободна Европа 21.06.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у петак да му је премијер Русије Дмитриј Медведев пренео да ће Русија и убудуће "имати веома значајну улогу у заштити територијалног интрегритета и целовистости Србије", наводи се у… »
Вучић: Био сам у праву
Мондо 21.06.2019
Приштина не жели ништа да учини, а организатори раније најављеног париског скупа не желе да им се понови берлински неуспех, рекао је Александар Вучић. Фото: Тањуг/Сава Радовановић Председник Србије је додао да то само потврђује… »
Миливојевић: Марко Ђурић у Берлину покушао да нађе "копчу" с Харадинајем
Н1 Инфо 21.06.2019
Дипломата Зоран Миливојевић каже да је одлагање самита у Паризу неуспех ЕУ. ЕУ, какву сада имамо, није у стању да тај процес доведе до краја, логично је да ће се тражити већи ауторитет - Вашингтон, а ја бих рекао и Москва… »
Макронов кабинет потврдио: Састанка у Паризу неће бити
Блиц 21.06.2019
Из кабинета француског председника Емануела Макрона потврђено је данас за Радио Слободна Европа да раније планирани састанак у Паризу на коме је требало да се разговара о наставку дијалога Београда и Приштине, неће бити одржан… »
Макронов кабинет потврдио: Неће бити састанка у Паризу
Вести онлине 21.06.2019
Из кабинета француског председника Емануела Макрона потврђено је данас за Радио Слободна Европа да раније планирани састанак у Паризу, заказан за 1. јул, неће бити одржан. Било је предвиђено да се састану највиши представници… »
Макрон потврдио - састанак о Косову отказан!
Мондо 21.06.2019
Након што су поједини медији објавили да састанка о дијалогу Београда и Приштине неће бити, то је потврдио и домаћин. Фото: Гуливер Гетти Имагес/Цхрис МцГратх Из кабинета француског председника Емануела Макрона потврђено је данас… »
Вучић: Још извесније да самита неће бити, Ђурића сам лично послао на састанак
Вести онлине 21.06.2019
Председник Србије Александар Вучић истакао је да је директор Канцеларије за КиМ Марко Ðурић у Берлину био на припремном састанку за евентуални самит у Паризу. Вучић каже да је сада још извесније да тог самита неће ни бити. –… »
Вучић: Ђурића у Берлин на састанак са Приштином сам ја послао, али Париза ипак неће бити
Бета 21.06.2019
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Дјурић ишао је у Берлин на састанак са делегацијом Приштине како би се припремио састанак у Паризу, али тог састанка ипак неће бити, изјавио је данас председник Србије Александар… »
"После Ðурића у Берлину извесно је да Париза неће бити": О чему се разговарало иза затворених врата?
Телеграф 21.06.2019
- После тог састанка, на којем је са домаћинима договорено да се не говори о томе шта је причано, рекао сам да неће бити Париза - подсетио је Вучић на своју ранију изјаву. Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да је… »
Вести дана »

Јутро прохладно, током дана веома топло, температура до 33 степена
РТВ пре 38 минутајош 10 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 1 сатјош 3 повезане

У несрећи код сајма петоро тешко повређених Ватрогасци извлачили младе из смрсканих аутомобила
Дневник пре 12 минутајош 10 повезаних

У израелским нападима на Газу током ноћи најмање 14 мртвих, док западне земље најављују признавање палестинске државе
Данас пре 10 сатијош 3 повезане