Povezane vesti
Džozef za Glas Amerike: Otkazivanje Pariza signal za uključivanje SAD u dijalog
Glas Amerike 21.06.2019
Otkazivanje sastanka na kojem je prvog jula u Parizu trebalo da se sastanu najviši zvaničnici Srbije i Kosova, i u prisustvu francuskog predsednika Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel nađu rešenje za blokadu dijaloga, signal je da bi… »
Vučić: Poslao sam Đurića u Berlin, ali Pariza neće biti
Slobodna Evropa 21.06.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić išao je u Berlin na sastanak sa delegacijom Prištine kako bi se pripremio sastanak u Parizu, ali tog sastanka ipak neće biti, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi se u izvještaju… »
Takse jače od Makrona i Merkelove
Večernje novosti 21.06.2019
Nemačka i Francuska potvrdile da se odlaže sastanak koji je planiran za početak jula u Parizu. Neuspeh "šatl-diplomatije" evropskih čelnika, Priština ne popušta. SASTANKA delegacija Beograda i Prištine u Parizu početkom jula definitivno neće… »
I predsednik Francuske potvrdio da neće biti samita u Parizu
Beta 21.06.2019
Kabinet predsednika Francuske Emanuela Makrona potvrdio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da neće biti održan sastanak u Parizu planiran za 1. jul. Po saznanjima RSE, sastanak je već neko vreme skinut sa agende predsednika Makrona, ali je potvrda… »
"Operacija Pariz" nije uspela, Vučić kaže da Albanci ne žele da ukinu takse
N1 Info 21.06.2019
Sastanak u Parizu neće biti održan. Samit na kome je trebalo da se susretnu najviši predstavnici Srbije i Kosova u prisustvu predsednika Francuske Emanuela Makrona i nemačke kancelarke Angele Merkel, odložen je. To je za Dojče vele potvrdila pres… »
Vučić i Medvedev: Rusija će i dalje podržavati očuvanje celovitosti Srbije
RTV 21.06.2019
MINSK - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da sa premijerom Rusije Dmitrijem Medvedevim, sa kojim se sastao u Minksu, razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i da mu je Medvedev preneo da će Rusija podržavati Srbiju i da će i u budućnosti… »
Vučić: Medvedev rekao da će Rusija i dalje biti uz Srbiju
Slobodna Evropa 21.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da mu je premijer Rusije Dmitrij Medvedev preneo da će Rusija i ubuduće "imati veoma značajnu ulogu u zaštiti teritorijalnog intregriteta i celovistosti Srbije", navodi se u izvještaju agencije… »
Vučić: Bio sam u pravu
Mondo 21.06.2019
Priština ne želi ništa da učini, a organizatori ranije najavljenog pariskog skupa ne žele da im se ponovi berlinski neuspeh, rekao je Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug/Sava Radovanović Predsednik Srbije je dodao da to samo potvrđuje da je bio u… »
Milivojević: Marko Đurić u Berlinu pokušao da nađe "kopču" s Haradinajem
N1 Info 21.06.2019
Diplomata Zoran Milivojević kaže da je odlaganje samita u Parizu neuspeh EU. EU, kakvu sada imamo, nije u stanju da taj proces dovede do kraja, logično je da će se tražiti veći autoritet - Vašington, a ja bih rekao i Moskva, dodaje. Nedavni… »
Makronov kabinet potvrdio: Sastanka u Parizu neće biti
Blic 21.06.2019
Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna Evropa da ranije planirani sastanak u Parizu na kome je trebalo da se razgovara o nastavku dijaloga Beograda i Prištine, neće biti održan. Sastanak u Parizu koji… »
Makronov kabinet potvrdio: Neće biti sastanka u Parizu
Vesti online 21.06.2019
Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna Evropa da ranije planirani sastanak u Parizu, zakazan za 1. jul, neće biti održan. Bilo je predviđeno da se sastanu najviši predstavnici Srbije i tzv. države… »
Makron potvrdio - sastanak o Kosovu otkazan!
Mondo 21.06.2019
Nakon što su pojedini mediji objavili da sastanka o dijalogu Beograda i Prištine neće biti, to je potvrdio i domaćin. Foto: Guliver Getty Images/Chris McGrath Iz kabineta francuskog predsednika Emanuela Makrona potvrđeno je danas za Radio Slobodna… »
Vučić: Još izvesnije da samita neće biti, Đurića sam lično poslao na sastanak
Vesti online 21.06.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić u Berlinu bio na pripremnom sastanku za eventualni samit u Parizu. Vučić kaže da je sada još izvesnije da tog samita neće ni biti. – Marka Ðurića sam… »
Vučić: Đurića u Berlin na sastanak sa Prištinom sam ja poslao, ali Pariza ipak neće biti
Beta 21.06.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić išao je u Berlin na sastanak sa delegacijom Prištine kako bi se pripremio sastanak u Parizu, ali tog sastanka ipak neće biti, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je… »
"Posle Ðurića u Berlinu izvesno je da Pariza neće biti": O čemu se razgovaralo iza zatvorenih vrata?
Telegraf 21.06.2019
- Posle tog sastanka, na kojem je sa domaćinima dogovoreno da se ne govori o tome šta je pričano, rekao sam da neće biti Pariza - podsetio je Vučić na svoju raniju izjavu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je direkor… »
Vesti dana »
![Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala](https://nstatic.net/693/38941693bzbruk.jpg)
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 5 satijoš 1 povezana
!["Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)](https://nstatic.net/671/38941671zqpwed.jpg)
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
![Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu](https://nstatic.net/877/38941877aybzgj.jpg)
Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana