Повезане вести

Нови шамар ирана Америци Командант револуционарне гарде поручио: САД су нам некада биле претња, а сада само прилика

Нови шамар ирана Америци Командант револуционарне гарде поручио: САД су нам некада биле претња, а сада само прилика

Курир 21.06.2019
Високи официр иранске Револуционарне гарде изјавио је данас да су регионалне војне базе САД и њихов носач авиона у Персијском заливу у домету иранских прецизно навођених ракета. "Америчке снаге у региону биле су претња, али оне… »
Трумп појаснио зашто је десет минута прије напада на Иран повукао авионе

Трумп појаснио зашто је десет минута прије напада на Иран повукао авионе

СЕЕбиз 21.06.2019
ВАСХИНГТОН - Амерички предсједник Доналд Трумп рекао је како је опозвао ударе на циљеве у Ирану зато што би приликом напада погинуло 150 људи, што не би био "пропорционалан" одговор на рушење америчког дрона, док је Иран… »
Трамп опозвао напад на Иран како би смањио напетост

Трамп опозвао напад на Иран како би смањио напетост

Нови магазин 21.06.2019
Председник Доналд Трамп изјавио је данас да су САД "биле спремне" за узвраћање Ирану због обарања америчког беспилотног дрона, али је да отказао ракетне ударе 10 минута пре извршења јер су му рекли да би 150 људи могло да… »
Иран и САД: Да ли ће бити новог рата на Блиском истоку?

Иран и САД: Да ли ће бити новог рата на Блиском истоку?

Мондо 21.06.2019
Једна од најмоћнијих земаља Блиског истока и једна од највећих светских сила, САД, на ивици су сукоба, али тешко је веровати да ћемо гледати нови рат, који би имао ужасне последице по цео свет. Ево о чему се ту ради. Пријатељи… »
Трумп потврдио да је одобрио па зауставио нападе на Иран

Трумп потврдио да је одобрио па зауставио нападе на Иран

Слободна Европа 21.06.2019
Амерички предсједник Доналд Трумп потврдио је у петак да је дан раније био одобрио, па зауставио америчке ударе на Иран. У серији твеетова, он је навео да је нападе спријечио десет минута прије него што су почели. "У понедјељак… »
„Иран никада нец́е моц́и да добије нуклеарно оружје против САД“

„Иран никада нец́е моц́и да добије нуклеарно оружје против САД“

Вести онлине 21.06.2019
Председник САД Доналд Трамп потврдио је да је у последњи час наредио да се одустане од планираних напада на Иран, јер је проценио да је погибија 150 људи непропорционалан одговор на обарање дрона. Раније је лист „Њујорк… »
Огласио се Трамп: "Ево зашто сам у последњем часу одлучио да откажем напад на Иран"

Огласио се Трамп: "Ево зашто сам у последњем часу одлучио да откажем напад на Иран"

Блиц 21.06.2019
Амерички председник је у последњем тренутку одлучио да не нападне Иран након што је чуо да би у нападу било пуно жртава, те да амерички одговор на рушење дрона не би био пропорционалан. Доналд Трамп је на "Твитеру" објавио… »
Трумп: Опозвао сам нападе на три иранске мете, погинуло би 150 људи

Трумп: Опозвао сам нападе на три иранске мете, погинуло би 150 људи

Ал Јазеера 21.06.2019
Амерички предсједник потврдио је писање америчких медија, који су јавили да је војска САД-а направила припреме за ограничене ударе због обарања дрона. У серији твитова, амерички предсједник Доналд Трумп потврдио је да је… »

Вести дана »