Povezane vesti
"Organizovanje improvizovanih takmičenja je zabranjeno": Fudbalskom klubu Trepča samozvano Kosovo ne dozvoljava da igra srpsku…
Sportal blic 21.06.2019
FK Trepča, kako stvari stoje, ipak neće zaigrati u Srpskoj ligi - Zapad pri Fudbalskom savezu Srbije, jer im to ne dozvoljavaju institucije FS tzv. Kosova. - Fudbalski savez Kosova je jedina kompetentna organizacija koja organizuje, upravlja i reguliše… »
Trepča želi da igra u Srbiji: Takozvano Kosovo preti policijom i hapšenjem…
Hot sport 21.06.2019
Fudbalski klub Trepča sa Severa Kosova i Metohije koje većinski naseljavaju Srbi želi da se takmiči pod okriljem FS Srbije. Trepča je zvanično zatražila da igra u Srpskoj ligi Zapad. To je ozbiljno opeklo čelnike lažne fudbalske organizacije sa Kosova i… »
FS tzv. Kosova: Trepča u srpskoj ligi? Zvaćemo policiju
Mondo 21.06.2019
Fudbalski savez takozvanog Kosova poručio je da je "jedini nadležan" za organizovanje takmičenja i liga na toj teritoriji. "Obratićemo se svima, a mogla bi da reaguje i Kosovska policija". Foto: MONDO/Mario Milojević Fudbalski klub Trepča sa severa… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 6 minutajoš 15 povezanih

Briga u IT zajednici: Ukidanje Uredbe o podsticajima destabilizuje poslovanje
Serbian News Media pre 21 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 11 minutajoš 29 povezanih