Povezane vesti

Oglasio se Tramp na optužbe o silovanju novinarke: Nikad u životu nisam sreo tu osobu! Nema fotografija, izjava, snimaka zato…

Oglasio se Tramp na optužbe o silovanju novinarke: Nikad u životu nisam sreo tu osobu! Nema fotografija, izjava, snimaka zato…

Kurir 22.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp je negirao izjavu novinske urednice iz Njujorka da ju je seksualno zlostavljao u kabini za presvlačenje jedne robne kuće na Menhetnu sredinom 1990-ih, i rekao: "Nikada u životu nisam sreo tu osobu". Tvrdnju o tome u… »
Tramp negirao novu tvrdnju o seksualnom napadu

Tramp negirao novu tvrdnju o seksualnom napadu

N1 Info 22.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp je negirao izjavu novinske urednice iz Njujorka da ju je seksualno zlostavljao u kabini za presvlačenje jedne robne kuće na Menhetnu sredinom devedesetih, i rekao: "Nikada u životu nisam sreo tu osobu". Tvrdnju o tome… »
Teške optužbe: "Donald Tramp me je silovao!"

Teške optužbe: "Donald Tramp me je silovao!"

Mondo 22.06.2019
Ugledna urednica američke verzije magazina za žene "El" tvrdi u intervjuu za nedeljnik "Njujork", objavljenom u petak, da ju je 1995. ili 1996. godine Donald Tramp silovao u jednoj luksuznoj njujorškoj robnoj kući. Sada 75-godišnja E. Džin Kerol… »
Kolumnistkinja ela: Tramp me silovao, Tramp: lažne vesti

Kolumnistkinja ela: Tramp me silovao, Tramp: lažne vesti

Večernje novosti 22.06.2019
Kolumnistkinja magazina "El" Elizabet Džin Kerrol tvrdi da ju je američki predsednik Donald Tramp seksulano napao u svlačionici robne kuće na Menhetnu sredinom 1990-ih. Kolumnistkinja magazina "El" Elizabet Džin Kerrol tvrdi da ju je američki… »

Vesti dana »