Povezane vesti

Iran poručio Americi: Ako ispalite samo jedan metak na nas, gorećete!

Iran poručio Americi: Ako ispalite samo jedan metak na nas, gorećete!

Vesti online 22.06.2019
Vašington i njegovi saveznici skupo će platiti bilo kakav akt agresije prema Teheranu, rekao je iranski general Abofazl Šekarči. Prema njegovim rečima, Iran će velikom silom odgovoriti i na samo jedan ispaljen metak na Islamsku republiku. –… »
Iranski general: Jedan metak na moju zemlju će izazvati požar američkih interesa

Iranski general: Jedan metak na moju zemlju će izazvati požar američkih interesa

Radio 021 22.06.2019
Iranska vojska upozorila je SAD da će najmanji napad na njenu teritoriju imati razarajuće posledice za američke interese u regionu. "Ispaljivanje jednog metka prema Iranu će izazvati požar za interese Amerike i njenih saveznika" u regionu, izjavio je… »

N1 Info 22.06.2019
Iranska vojska upozorila je SAD da će najmanji napad na njenu teritoriju imati razarajuće posledice za američke interese u regionu. "Ispaljivanje jednog metka prema Iranu će izazvati požar za interese Amerike i njenih saveznika" u regionu, izjavio je… »

Vesti dana »