Повезане вести
Храбри оглас једне мајке у Србији: Нећу се одрећи своје ћерке, јер не крије живот са оном коју воли
Телеграф 22.06.2019
Оглас је притом уоквирен дугиним бојама. Ја, Јелица Живковић, изјављујем да се ни по коју цену нећу одрећи своје ћерке, само зато што је одлучила да не крије свој живот са оном коју воли, наводи се у огласу који је једна жена… »
Дала оглас у Данасу да се не одриче ћерке
Радио 021 22.06.2019
Једна мајка дала је необичан оглас у дневном листу Данас у којем поручује да се неће одрећи своје ћерке због тога што је одлучила да јавно воли особу истог пола. Оглас уоквирен дугиним бојама изашао је у данашњем броју Данаса у… »
Дала оглас у Данасу да се не одриче ћерке
Н1 Инфо 22.06.2019
Једна мајка дала је необичан оглас у дневном листу Данас у којем поручује да се неће одрећи своје ћерке због тога што је одлучила да јавно воли особу истог пола. Оглас уоквирен дугиним бојама изашао је у данашњем броју Данаса у… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 16 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана