Povezane vesti

Tuga ili sreća zbog Pavkova: Milojević ne zna, a vi?

Tuga ili sreća zbog Pavkova: Milojević ne zna, a vi?

Mondo 22.06.2019
"Drago mi je zbog tog deteta...", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde nakon što je dobio informaciju da Milan Pavkov napušta ekipu. Nije siguran da li je srećan ili tužan zbog toga, a vi? Glasajte u anketi. Ako je Vladan Milojević planirao… »
Milojević: Ne znam da li da budem srećan ili tužan! Popović otkrio da li ostaje u Zvezdi!

Milojević: Ne znam da li da budem srećan ili tužan! Popović otkrio da li ostaje u Zvezdi!

Hot sport 22.06.2019
U prvoj pravoj proveri na pripremama u Austriji Crvena zvezda je remizirala sa rumunskim Klužom 1:1. (Specijalni izveštač HotSporta iz Vindišgarstena – Mirko Marković). Crvena zvezda je ostavila dobar utisak protiv kvalitetnog protivnika. Pripalo… »
Milojević potvrdio odlazak Pavkova, a onda otvorio dušu...

Milojević potvrdio odlazak Pavkova, a onda otvorio dušu...

Sportske.net 22.06.2019
Pomešana su danas osećanja trenera Crvene zvezde. Transfer dana kada su srpski klubovi u pitanju je odlazak napadača Crvene zvezde Milana Pavkova u kineski Đangsu. To je bila i jedna od tema razgovora trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića sa… »
Pavkov napustio zvezdu - Milojević: Ne znam da li da budem srećan ili tužan

Pavkov napustio zvezdu - Milojević: Ne znam da li da budem srećan ili tužan

Sportski žurnal 22.06.2019
Drago mi je zbog tog deteta, neminovnost srpskog fudbala je da igrači odu i zaradi. Ekipu Crvene zvezde danas je napustio Milan Pavkov. - Pavkov se pozdravio sa nama, poželeli smo mu srećan put. Ne znam da li da budem srećan ili tužan u ovom… »

Vesti dana »