Povezane vesti
Novinarka otkrila sočne detalje: Tramp me ugurao u svlačionicu, zaključao vrata, nabio u zid, otkopčao rajsferšlus i ugurao mi…
Kurir 23.06.2019
NJUJORK - Američki predsednik Donald Tramp me je silovao u svlačionici robne kuće na Menhetnu, tvrdi kolumnistkinja magazina El Elizabet Džin Kerol. Šef Bele kuće odgovorio je da je sve to izmišljotina i reklamni trik za prodaju njene knjige. Bogati… »
Optužila je Trampa za silovanje, a on rekao da se nikad nisu sreli. Onda se pojavila fotografija (foto)
Blic 22.06.2019
Američki predsednik Donald Tramp je čvrsto odbacio optužbe bivše kolumnistkinje magazina "El" Elizabet Džin Kerol, koja tvrdi da ju je on silovao u svlačionici robne kuće sredinom devedesetih godina. Ona je opisala Trampov "nasrtaj" na nju u isečku iz… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 1 satjoš 47 povezanih
Na srpskim prugama, u protekla 24 sata, angažovano više od 800 radnika zbog snega
RTV pre 2 satajoš 48 povezanih
Aktivisti: Poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba tokom demonstracija u Iranu
Nedeljnik pre 2 satajoš 34 povezane
Tramp nastavio sa pretnjama: Snažno im predlažem da postignu dogovor sa Vašingtonom, pre nego što postane kasno
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 8 satijoš 32 povezane