Повезане вести

Представљено Звездино најновије појачање: ''Доминантан сам у скоку, а играм добро и ногама''

Представљено Звездино најновије појачање: ''Доминантан сам у скоку, а играм добро и ногама''

Спортске.нет 23.06.2019
Хоће ли успети да се докаже у Звезди? После штопера Радована Панкова, Црвена звезда је ангажовала и још јдног голмана - досадашњег чувара мреже Радника из Сурдилице Николу Васиљевића. Овај момак је у последње време редовно био… »
Васиљевић представљен: Доминантан сам у скоку, играм одлично ногама

Васиљевић представљен: Доминантан сам у скоку, играм одлично ногама

Моззарт спорт 23.06.2019
“За почетак желим да будем број два”, поручио доскорашњи чувар мреже Радника. Потписао је крајем прошле недеље, али сада је званично представљен као Звездино појачање. Доскорашњег голмана Радника Николу Васиљевића чека… »
Васиљевић: За почетак бићу број ‘два’! Мркела: Хафез је отпао, ево и зашто…

Васиљевић: За почетак бићу број ‘два’! Мркела: Хафез је отпао, ево и зашто…

Хот спорт 23.06.2019
Црвена звезда је данас у аустријском Виндишгарстену званично представила новог голмана Николу Васиљевића, али је и спортски директор Митар Мркела нешто открио. Од специјалног извештача из Виндишгарстена – Мирка Марковића… »
Звезда представила ново појачање: Мркела: Пратили смо га годинама, а што се тиче Павкова, жао нам је свима!

Звезда представила ново појачање: Мркела: Пратили смо га годинама, а што се тиче Павкова, жао нам је свима!

Спортал блиц 23.06.2019
Црвена звезда је представила ново појачање, друго по реду, у лику голмана Николе Васиљевића. Високог чувара мреже, који је стигао из редова сурдуличког Радника, представио је спортски директор црвено-белих, Митар Мркела. Први… »

Вести дана »