Повезане вести

Спектакл по јакој киши: Србији трофеј и виза за Токио!

Спектакл по јакој киши: Србији трофеј и виза за Токио!

Дневник 23.06.2019
БЕОГРАД: Ватерполисти Србије освојили су трофеј у Светској лиги и директан пласман на Олимпијске игре у Токију, пошто су данас у спектакуларном финалу, по јакој киши, савладали Хрватску са 12:11 (1:3, 5:2, 1:3, 5:3). Још један… »
Ватерполисти Србије преко Хрватске до Олимпијских игара у Токију

Ватерполисти Србије преко Хрватске до Олимпијских игара у Токију

Радио 021 23.06.2019
Ватерполисти Србије освојили су Светску лигу победом над Хрватском 12:11, чиме су обезбедили пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године. Они су славили пред око 4.000 гледалаца на Ташу у Београду. Хрвати су боље отворили… »
Хрвати пишу о господском дочеку у Београду: Ево зашто

Хрвати пишу о господском дочеку у Београду: Ево зашто

Мондо 23.06.2019
Са отвореног базена Спортског центра "Ташмајдан" у недељу је послата лепа слика о Србији и главном граду. Београд је показао сјајно лице у протеклих недељу дана. Утакмица за титулу Светске лиге и пласман на Олимпијске игре… »
Јунак Филиповић: За ово се живи, поносан сам што сам Србин! Навијачи су више веровали од мене самог!

Јунак Филиповић: За ово се живи, поносан сам што сам Србин! Навијачи су више веровали од мене самог!

Хот спорт 23.06.2019
Када није ишло, Филип Филиповић је погурао Србију ка победи над Хрватском. Јунак победе Србије над Хрватском у победи 12:11 био је поносан на себе и тим. – Ово је било све осим нормалних временских услова. Честитам противнику… »
Тренуци који су преломили меч: Мајсторија Мандића и гол Филиповића за потапање Хрвата (видео+фото)

Тренуци који су преломили меч: Мајсторија Мандића и гол Филиповића за потапање Хрвата (видео+фото)

Хот спорт 23.06.2019
Ватерполисти Србије освојили су Светску лигу. На тај начин дошли су и до визе за Олимпијске игре у Токију. Након бледе игре у првој четвртини ништа није наглашавало да ће Србија успети немогуће, односно два пута победити Хрватску… »
Србија освојила светску лигу: Кроз олују, преко Хрвата до Токија! (фото)

Србија освојила светску лигу: Кроз олују, преко Хрвата до Токија! (фото)

Вечерње новости 23.06.2019
Ватерполо тим Србије, чије је УНИКА спонзор осигурања, је у незаборавном финалу Светске лиге после велике борбе савладао Хрватску са 12:11 (1:3,5:2,1:3,5:3). ОЛУЈА није спречила ватерполиста и сјајне навијаче да заједно прославе… »
Слика дана – 23. 6.

Слика дана – 23. 6.

Вести онлине 23.06.2019
Ватерполисти Србије освојили су Светску лигу победивши Хрватску у неизвесној и тешкој утакмици на Ташмајдану. Резултат је био 12:11, ово је био шести меч у шест дана колико се играо овај турнир, а два пута је побеђен добро познат… »
Пљусак и незапамћено невреме? Кога брига! Овако су навијачи и ватерполисти Србије на Ташу били једно! /галерија/

Пљусак и незапамћено невреме? Кога брига! Овако су навијачи и ватерполисти Србије на Ташу били једно! /галерија/

Спортал блиц 23.06.2019
Ватерполо репезентација Србије освојила је Светску лигу на Ташмајдану и капарисала визу за Олимпијске игре, пошто је у суперфиналу била боља од Хрватске 12:11 (1:3, 5:2, 1:3, 5:3). Невероватна киша захватила је Београд, па је… »
Зна се ко је МВП, честитке од председника

Зна се ко је МВП, честитке од председника

Мондо 23.06.2019
За најбољег голмана финалног турнира Светске лиге у Београду проглашен је Хрват, док је најбољи стрелац Јапанац. И да је дао само она два гола у финишу финала са Хрватском, од којих победоносни на 17 секунди до краја по новој… »
Ватерполисти Србије побједом над Хрватском освојили Свјетску лигу

Ватерполисти Србије побједом над Хрватском освојили Свјетску лигу

Ал Јазеера 23.06.2019
Уз трофеј, репрезентација Србије изборила је и директан пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године. Ватерполисти Србије освојили су трофеј у Светској лиги и тако изборили директан пласман на Олимпијске игре у Токију, пошто… »
Мајсторија Душана Мандића о којој ће се причати!

Мајсторија Душана Мандића о којој ће се причати!

Спортске.нет 23.06.2019
Србија је освојила Светску лигу, а један од кључних момената у великом финалу десио се при вођству Хрватске од 9:8. Успели су пулени Дејана Савића да остваре зацртани циљ, освојили су Светску лигу и обезбедили пласман на… »
Хаос на Ташмајдану: Додела медаља и борба с поплавом!

Хаос на Ташмајдану: Додела медаља и борба с поплавом!

Мондо 23.06.2019
Невероватне сцене на култном београдском базену током и после финала. Невреме је створило огромне проблеме организаторима. Фото: МОНДО/Предраг Вујић Невреме Ташмајдан Прес центар Радовали смо се завршници Светске лиге и недељама… »
Херој победе - Фића капитен: Поносан сам што сам Србин!

Херој победе - Фића капитен: Поносан сам што сам Србин!

Мондо 23.06.2019
"Ни тренинг нисам одрадио у оваквим условима!", рекао је стрелац гола одлуке у финалу Светске лиге. Он је донео Србији пласман на Олимпијске игре. Филип Филиповић није ни видео добро гол, али је успео да затресе мрежу и да одведе… »
Спектакл по јакој киши: Србији трофеј и виза за Токио

Спектакл по јакој киши: Србији трофеј и виза за Токио

ИндексОнлине 23.06.2019
БЕОГРАД – Ватерполисти Србије освојили су трофеј у Светској лиги и директан пласман на Олимпијске игре у Токију, пошто су данас у спектакуларном финалу, по јакој киши, савладали Хрватску са 12:11 (1:3, 5:2, 1:3, 5:3). Јунак… »
Филиповић: Прорадио је српски инат, никада у животу нисам ни тренирао у оваквим условима

Филиповић: Прорадио је српски инат, никада у животу нисам ни тренирао у оваквим условима

Моззарт спорт 23.06.2019
Српски ватерполиста поносан на успех наше репрезентације, проглашен за најбољег играча турнира и великог финала. Цунами је протутњао Београдом, али је Филип Филиповић само појачао његов налет. Постигао је одлучујући гол на… »
Србија освојила трофеј Светске лиге у ватерполу и место на ОИ

Србија освојила трофеј Светске лиге у ватерполу и место на ОИ

Слободна Европа 23.06.2019
Ватерполо репрезентација Србије освојила је трофеј Светске лиге, савладавши у финалу у Београду селекцију Хрватске са 12:11. Меч на Ташмајдану решен је голом Филипа Филиповића из петерца, свега 17 секунди пре краја, после чега је… »
Филиповић МВП Светске лиге

Филиповић МВП Светске лиге

Вечерње новости 23.06.2019
Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић проглашен је за најбољег играча данас завршног турнира Светске лиге у Београду. Капитен ватерполо репрезентације Србије Филип Филиповић проглашен је за најбољег играча… »
Ватерполисти Србије освојили Светску лигу и пласирали се на Олимпијске игре

Ватерполисти Србије освојили Светску лигу и пласирали се на Олимпијске игре

Нови магазин 23.06.2019
Ватерполо репрезентација Србије освојила је данас Светску лигу, пошто је у финалу завршног турнира у Београду победила Хрватску са 12:11 (1:3, 5:2, 1:3, 5:3). Србији је ово 12. златна медаља у Светској лиги, а укупно 14… »
Плануле карте за ватерполо класик Србије и Хрватске!

Плануле карте за ватерполо класик Србије и Хрватске!

Телеграф 23.06.2019
Спрема се спектакл на Ташмајдану. Све улазнице за финални меч завршног турнира Светске лиге између Србије и Хрватске су распродате, саопштио је Ватерполо савез Србије (ВШ). То значи да ће ватерполисте Србије на "Ташмајдану" у… »

Вести дана »