Povezane vesti
Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac zbog mnogobrojnih avantura!
Svet plus 24.06.2019
Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš, kompozitor i aranžer Miroljub Aranđelović Kemiš. Dosad je objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku. Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac zbog… »
Kemiš izneo šokantne detalje iz braka sa Vesnom Zmijanac i tvrdnje da ga je varala sa Bosancem!
Svet & Skandal 24.06.2019
Prošlo je 32 godine od kada su se pevačica Vesna Zmijanac i čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš razišli, a on je sada u otvorenom pismu rešio da ispriča šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Kemiš je progovorio o Vesninim brojnim… »
Kemiš:"Vesna Zmijanac me je varala sa Bosancem, a Vladu sam zatekao u svom stanu, u gaćama", detalji koje je izneo o propalom…
Blic 24.06.2019
Prošlo je više od 30 godina od kako su se Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac razišli, a harmonikaš je u otvorenom pismu otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Bilo je tu, kako je pisao, dosta "prevare i to sa kućnim prijateljom od… »
Vesna me je varala s Bosancem! Kemiš otkrio sve detalje turbulentnog razvoda: Bio nam je kućni prijatelj, ne bih nikad…
Kurir 24.06.2019
Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem! Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica i harmonikaš, kompozitor i… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
KFOR: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje KBS na sever, nismo dozvolili
RTS pre 43 minutajoš 8 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih
Sve više ruskih udara dok sirijski pobunjenici napreduju posle zauzimanja Alepa
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih