Povezane vesti

Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac zbog mnogobrojnih avantura!

Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac zbog mnogobrojnih avantura!

Svet plus 24.06.2019
Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš, kompozitor i aranžer Miroljub Aranđelović Kemiš. Dosad je objavljeno dosta pikanterija o njihovom kratkom braku. Kemiš se razveo od Vesne Zmijanac zbog… »
Kemiš izneo šokantne detalje iz braka sa Vesnom Zmijanac i tvrdnje da ga je varala sa Bosancem!

Kemiš izneo šokantne detalje iz braka sa Vesnom Zmijanac i tvrdnje da ga je varala sa Bosancem!

Svet & Skandal 24.06.2019
Prošlo je 32 godine od kada su se pevačica Vesna Zmijanac i čuveni harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš razišli, a on je sada u otvorenom pismu rešio da ispriča šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Kemiš je progovorio o Vesninim brojnim… »
Kemiš:"Vesna Zmijanac me je varala sa Bosancem, a Vladu sam zatekao u svom stanu, u gaćama", detalji koje je izneo o propalom…

Kemiš:"Vesna Zmijanac me je varala sa Bosancem, a Vladu sam zatekao u svom stanu, u gaćama", detalji koje je izneo o propalom…

Blic 24.06.2019
Prošlo je više od 30 godina od kako su se Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac razišli, a harmonikaš je u otvorenom pismu otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Bilo je tu, kako je pisao, dosta "prevare i to sa kućnim prijateljom od… »
Vesna me je varala s Bosancem! Kemiš otkrio sve detalje turbulentnog razvoda: Bio nam je kućni prijatelj, ne bih nikad…

Vesna me je varala s Bosancem! Kemiš otkrio sve detalje turbulentnog razvoda: Bio nam je kućni prijatelj, ne bih nikad…

Kurir 24.06.2019
Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se razveo od svoje prve supruge Vesne Zmijanac zato što ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem! Prošlo je više od 30 godina otkako su se rastali poznata pevačica i harmonikaš, kompozitor i… »

Vesti dana »