Повезане вести

Кемиш изнео шокантне детаље из брака са Весном Змијанац и тврдње да га је варала са Босанцем!

Кемиш изнео шокантне детаље из брака са Весном Змијанац и тврдње да га је варала са Босанцем!

Свет & Скандал 24.06.2019
Прошло је 32 године од када су се певачица Весна Змијанац и чувени хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш разишли, а он је сада у отвореном писму решио да исприча шта се дешавало иза затворених врата. Кемиш је проговорио о… »
Весна ме је варала с Босанцем! Кемиш открио све детаље турбулентног развода: Био нам је кућни пријатељ, не бих никад…

Весна ме је варала с Босанцем! Кемиш открио све детаље турбулентног развода: Био нам је кућни пријатељ, не бих никад…

Курир 24.06.2019
Мирољуб Аранђеловић Кемиш открио је да се развео од своје прве супруге Весне Змијанац зато што га је варала с колегом Драганом Стојковићем Босанцем! Прошло је више од 30 година откако су се растали позната певачица и хармоникаш… »
Кемиш:"Весна Змијанац ме је варала са Босанцем, а Владу сам затекао у свом стану, у гаћама", детаљи које је изнео о пропалом…

Кемиш:"Весна Змијанац ме је варала са Босанцем, а Владу сам затекао у свом стану, у гаћама", детаљи које је изнео о пропалом…

Блиц 24.06.2019
Прошло је више од 30 година од како су се Мирољуб Аранђеловић Кемиш и Весна Змијанац разишли, а хармоникаш је у отвореном писму открио шта се дешавало иза затворених врата. Било је ту, како је писао, доста "преваре и то са… »

Вести дана »