Povezane vesti
Srbijo moja, izvini, nisi navikla da nas gledaš ovakve: Gajić se otvorio posle katastrofe na EP
Telegraf 24.06.2019
Mnogi Orlići odleteli "u ilegalu" dan posle završetka Evropskog prvenstva. Bek Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije Milan Gajić jedan je od retkih fudbalera koji su se oglasili posle trećeg poraza srpske selekcije na prvenstvu. Orlići su poraženi… »
Propao plan b za selektora Srbije posle otkaza Krstajiću!
Telegraf 24.06.2019
Goran Đorović se stidljivo provlačio kao mogući naslednik i prirodno rešenje za mesto selektora prvog tima, ali posle debakla Orlića, ta opcija je otpala. Klupa reprezentacije Srbije i dalje je upražnjena posle otkaza Mladenu Krstajiću, a sve je… »
Ðorović: Dao sam dovoljno, na FŠ-u je da odluči
IndeksOnline 24.06.2019
TRST – Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Ðorović, posle kraha na Evropskom prvenstvu, kaže da je na čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da odluče o njegovom statusu. Srbija je jučerašnjim porazom od Danske (2:0) grupu u Trstu završila neslavno… »
Luka Jović se oglasio posle debakla Orlića: Mnoge stvari se nisu potrefile...
Telegraf 24.06.2019
Navijači su od njega najviše očekivali, ali se i on uklopio u sivilo čitave ekipe. Orlići su se obrukali na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine. Posle poraza od Danske u poslednjem kolu grupne faze sa 2:0, naš tim je ostao bez bodova, sa sva… »
Obraz mi je čist i ako odem, a igrači su svetinja: Đorović nije hteo o otkazu posle debakla Orlića
Telegraf 24.06.2019
Zna se ko o tome odlučuje, poručio je selektor reprezentacije do 21 godine. Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović nije želeo da priča o svom statusu nakon fijaska na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine u Italiji i San Marinu. Srbija… »
Vesti dana »

U gradu Gazi zvanično potvrđena glad, izveštaj UN agencije naglašava da je kriza “u potpunosti izazvana ljudskim faktorom”
Serbian News Media pre 28 minutajoš 45 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 52 povezane

Više nema sumnje: Evo gde Nemanja Matić nastavlja karijeru! Podrhtava Madrid: Real želi reprezentativca Engleske, ali postoji problem!
Hot sport pre 23 minutajoš 25 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 23 minutajoš 17 povezanih