Povezane vesti
Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt, hitno hospitalizovan i operisan
Blic 24.06.2019
Otac Nataše Bekvalac i fudbalski stručnjak, Dragoljub Bekvalac, pre nekoliko dana doživeo je srčani udar. Dragoljub Bekvalac je hitno hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu, gde su mu ugrađena dva stenta, tokom devetodnevnog boravka u bolnici… »
Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt! Ugrađena mu dva stenta!
Kurir 24.06.2019
Otac Nataše Bekvalac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac doživeo je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu. Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bonici ugrađena dva… »
Otac Nataše Bekvalac doživeo infarkt, ugrađena mu dva stenta
Telegraf 24.06.2019
- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice - rekla je Nataša na ovu temu. Dragoljub Bekvalac (66), otac pevačice Nataše Bekvalac (38) doživeo je srčani udar, nakon čega je hitno hospitalizovan i operisan. Bekvalac je… »
Vesti dana »
Oglasio se otac Marije koja je telom zaštitila dete od ubice sa Cetinja: "Ranjena je, ali..."
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 2 satajoš 28 povezanih
Milorad Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih