Povezane vesti
Aleksandra Prijović skrhana bolom. Otišao je zauvek njen oslonac!
Svet plus 24.06.2019
Pevačica skrhana bolom! Aleksandra Prijović podelila je sa svojim pratiocima tužnu vest na društvenoj mreži Instagram. Naime, pevačici je juče preminuo deka za kog je bila veoma vezana. Otišao je zauvek njen oslonac! -Mili moj dekice, otišao si… »
"Otišao si mi juče, ne mogu da opišem bol": Tuga u domu Aleksandre Prijović, pevačici preminuo voljeni član porodice
Blic 24.06.2019
Pevačici Aleksandri Prijović preminuo je deka za kojeg je bila veoma vezana. Nakon što je ostala bez voljenog člana porodice, Aleksandra Prijović se emotivnim rečima oprostila od svog deke. - Mili moj dekice, otišao si mi juče... mnogo ćeš mi… »
Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović: Pevačica se oglasila potresnom porukom (foto)
Večernje novosti 24.06.2019
Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne vesti o smrti dede Bore Mihajlovića, za kojeg je, kako je više puta isticala, bila izuzetno vezana. Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne… »
Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović, pevačica se oglasila potresnom porukom (foto)
Telegraf 24.06.2019
Pevačica je podelila tužne vesti na društvenim mrežama. Aleksandra Prijović oglasila se na društvenim mrežama, objavivši tužne vesti o smrti dede Bore Mihajlovića, za kojeg je, kako je više puta isticala, bila izuzetno vezana. Aleksandra se… »
Vesti dana »

Majka nastradalog mladića u Novom Sadu ima jednu poruku za predsednika Srbije: Je l’ treba sve majke da se zaviju u crno da bi ovo stalo?
Nova pre 3 satajoš 17 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 1 satjoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 28 minutajoš 8 povezanih

Evropa poslala odgovor Trampu nakon novih carina: "Ako treba, otići ćemo i korak dalje"
NIN pre 1 satjoš 43 povezane