Povezane vesti

Jovanović o privođenju: Udar na moju porodicu, proces je montiran

Jovanović o privođenju: Udar na moju porodicu, proces je montiran

Novi magazin 24.06.2019
Potpredsednik Narodne stranke i šef odbornika Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović ocenio je da policijska akcija u kojoj je jutros priveden predstavlja "udar" na njegovu porodicu a da je proces koji protiv njega vodi tužilaštvo u… »
Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

RTS 24.06.2019
Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je skandalozno da lideri Saveza za Srbiju odlučuju koga će tužilaštvo zvati na razgovor. Nebojša Stefanović je rekao da je skandalozno što… »
Nikola Jovanović: Policija me privela, a jedan policajac vređao

Nikola Jovanović: Policija me privela, a jedan policajac vređao

Slobodna Evropa 24.06.2019
Potpredsednik opozicione Narodne stranke i šef odbornika Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović ocenio je da policijska akcija u kojoj je jutros priveden predstavlja "udar" na njegovu porodicu. Dodao je da je proces koji protiv… »
Stefanović: Skandalozno da lideri SzS-a odlučuju koga će tužilaštvo da zove na razgovor

Stefanović: Skandalozno da lideri SzS-a odlučuju koga će tužilaštvo da zove na razgovor

Novi magazin 24.06.2019
Član predsedništva Srpske napredne stranke i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je "skandalozno da lideri Saveza za Srbiju (SzS) odlučuju koga će tužilaštvo da zove na razgovor". Stefanović je kazao i da oni koje… »
Jovanović: Neistina da se nisam odazivao, zvao sam tužilaštvo, dao adresu

Jovanović: Neistina da se nisam odazivao, zvao sam tužilaštvo, dao adresu

N1 Info 24.06.2019
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović je, govoreći o jutrošenjem privođenju, naveo da je to montiran proces, da je priveden bez dokaza, a da su neistiniti navodi da se nije odazivao pozivu na saslušanje. Tvrdi da je zvao zamenika javnog… »
SNS: Jovanović je priveden jer se nije odazivao na poziv za saslušanje

SNS: Jovanović je priveden jer se nije odazivao na poziv za saslušanje

Danas 24.06.2019
Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas da je potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović priveden jer se u više navrata nije odazivao na poziv za saslušanje i optužio ga da pokušava da pričama o zastrašivanju prikupi… »

Vesti dana »