Повезане вести

Лазић о уговору: Размишљао сам можда једну секунду

Лазић о уговору: Размишљао сам можда једну секунду

Н1 Инфо 24.06.2019
Бранко Лазић наставља каријеру у Црвеној Звезди, дугогодишњи капитен црвено белих потписао је нови уговор до 2022. године. Како и сам Лазић признаје, није имао никакву дилему о продужетку више него успешне сарадње са Звездом… »
Бранко Лазић још три године у Црвеној звезди!

Бранко Лазић још три године у Црвеној звезди!

Моззарт спорт 24.06.2019
Капитен црвено-белих продужио уговор. Капитен Црвене звезде Бранко Лазић потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима. Дакле до 2022. године! Рекордер по броју одиграних утакмица у црвено-белом дресу и броју… »
На радост звездаша: Нови веома важан потпис на Малом Калемегдану! (фото)

На радост звездаша: Нови веома важан потпис на Малом Калемегдану! (фото)

Хот спорт 24.06.2019
Наставиће да помера границе рекордер по броју одиграних утакмица у црвено-белом дресу. Капитен КК Црвена звезда Бранко Лазић потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима. На Малом Калемегдану остаје до 2022… »
У црвено-белом до пензије! Звездин рекордер не мрда са Малог Калемегдана!

У црвено-белом до пензије! Звездин рекордер не мрда са Малог Калемегдана!

Спортал блиц 24.06.2019
Капитен КК Црвена звезда Бранко Лазић потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима. Рекордер по броју одиграних утакмица у црвено-белом дресу и броју освојених трофеја на Малом Калемегдану остаје до 2022… »
Лазић о новом уговору, шта очекује у наредних годину дана?

Лазић о новом уговору, шта очекује у наредних годину дана?

Спортске.нет 24.06.2019
Лазић је потписао данас нови уговор са Црвеном звездом. Црвена звезда је данас озваничила, Бранко Лазић ће наставити да игра у дресу актуелног шампиона АБА лиге. Да ли је Бранко Лазић размишљао када је добио понуду за продужетак… »
Бранко Лазић није имао никакву дилему: "Размишљао сам само секунду приликом продужетка уговора!"

Бранко Лазић није имао никакву дилему: "Размишљао сам само секунду приликом продужетка уговора!"

Спортал блиц 24.06.2019
Кошаркашки клуб Црвена звезда протеклу сезону је окончао са три освојена трофеја. У витринама клуба са Малог Калемегдана су завршили трофеји намењени шампиону АБА лиге, прваку Србије, као и освајачу Суперкупа АБА лиге. Овим… »
Бранко Лазић још три године у Црвеној звезди

Бранко Лазић још три године у Црвеној звезди

Спортски журнал 24.06.2019
Лазић, рекордер по броју утакмица (више од 500) и броју трофеја (14) већ осам година је на Малом Калемегдану и за то време постао један од најбољих дефанзиваца у Европи, као и репрезентативац Србије. Капитен КК Црвена звезда… »
Бранко Лазић не мрда нигде, до 2022. у црвено белом

Бранко Лазић не мрда нигде, до 2022. у црвено белом

Н1 Инфо 24.06.2019
Капитен Црвене звезде и рекордер по броју мечева у дресу тог клуба Бранко Лазић продужио је уговор и у српском евролигашу ће бити до 2022. године. Капитен КК Црвена звезда мтс Бранко Лазић потписао је у понедељак нови… »
Бранко Лазић продужио уговор са Звездом на још три године

Бранко Лазић продужио уговор са Звездом на још три године

Данас 24.06.2019
Капитен кошаркаша Црвене звезде Бранко Лазић потписао је данас нови трогодишњи уговор са тим клубом. Рекордер по броју утакмица и освојених трофеја, у Звезди ће остати до 2022. године, наводи се у саопштењу на клупском сајту… »
Потписао: Капитен и "министар одбране" веран Звезди

Потписао: Капитен и "министар одбране" веран Звезди

Мондо 24.06.2019
Бранко Лазић у понедељак се обавезао да ће црвено-бели дрес носити до лета 2022. Рекордер по броју одиграних утакмица и броју освојених трофеја остаје у Црвеној звезди! Капитен екипе, Бранко Лазић (30 година, 197 цм), потписао… »

Вести дана »